Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Αυτός είναι ο Βούλγαρος οπαδός που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη από επίθεση χούλιγκαν


Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τον τρόπο που έχασε τη ζωή του ένας 28χρονος οπαδός στη Θεσσαλονίκη, όταν και πατήθηκε από ΙΧ μετά από ανθρωποκυνηγητό.

Ο 28χρονος που έχασε άδικα τη ζωή του, είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη μαζί με εννέα φίλους του από την Βουλγαρία προκειμένου να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ. Οπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thestival.gr ο νεαρός ήταν οπαδός της βουλγαρικής ομάδας Πλόβντιβ, σωματίου που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς του Αρη.

Πώς έγινε η τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τον νεκρό οπαδό

Το απόγευμα της Κυριακής (05/01) οι δέκα Βούλγαροι οπαδοί κάθισαν σε καφετέρια της οδού Μαρίας Κάλλας, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής. Σημειώνεται ότι φορούσαν καπέλα, κασκόλ και μπλούζες του Αρη. Μόλις έγινε αντιληπτοί, ομάδα περίπου είκοσι ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους κρατώντας λοστούς επιτέθηκαν στην παρέα των Βουλγάρων.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, το 28χρονο θύμα προσπάθησε να ξεφύγει ωστόσο οι κουκουλοφόροι τον έπιασαν και τον χτύπησαν αλύπητα και τον άφησαν αιμόφυρτο στο οδόστρωμα. Διερχόμενη οδηγός δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και πέρασε πανικόβλητη με το ΙΧ της πάνω από το σώμα του άτυχου νεαρού. Ο Βούλγαρος οπαδός στιγμές αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Θρήνος για τον θάνατο του 28χρονου οπαδού

Η είδηση του θανάτου του νεαρού Βούλγαρου έγινε σύντομα γνωστή στους οπαδούς της Πλόβντιβ. Στη σελίδα της ομάδας στο Facebook αναρτήθηκε η φωτογραφία του με τη φράση: «Αναπαύσου εν ειρήνη», ενώ εκατοντάδες φίλοι της ομάδος άφησαν το δικό τους σχόλιο κάτω από την ανάρτηση.



ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου