Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Ρε μαζέψτε τους εξοργίζουν την κοινωνία! Θ.Φωτίου: Η Ελλάδα αντέχει και 1.000.000 μετανάστες


Είναι τραγικό και εγκληματικό να ακούμε τέτοιες δηλώσεις από ανθρώπους που δυστυχώς μας κυβερνούσαν και ευτυχώς γλιτώσαμε πριν ολοκληρώσουν το ακροαριστερό έγκλημα στην χώρα.

Θ.Φωτίου που έχει κάνει πολλές φορές επικίνδυνες για την χώρα και τους Έλληνες δηλώσεις είπε χωρίς ίχνος σοβαρότητας : «Η Ελλάδα αντέχει και 1.000.000 μετανάστες – Έτσι έλυσε η Γερμανία το δημογραφικό της»

Ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει και το άλλο ακροαριστερό νούμερο και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε απόψεις που έκαναν τους Έλληνες πολίτες να εξοργιστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα ακροαριστερά επικίνδυνα στελέχη του.

«Η Ευρώπη πρέπει να μάθει να ζει με μετανάστες και πρόσφυγες», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Οι ροές είναι ανθρώπων κατατρεγμένων και απελπισμένων που θα δε γυρίσουν γρήγορα πίσω, αφού οι χώρες τους είναι κατεστραμμένες».

«Τι λέμε λοιπόν στις ελληνικές τοπικές κοινωνίες. Ότι αντέχει η χώρα αυτό το νούμερο (μεταναστών). Επί κυβέρνηση Σημίτη μπήκε στην χώρα ένα εκατομμύριο μετανάστες και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Δεν μπορεί για 100.000 να γίνεται αυτό το πράγμα που γίνεται σήμερα», προσέθεσε.

Να θυμίσουμε στην κα Φωτίου πως ο αριθμός (επίσημος και ανεπίσημος) είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.

«Η ελληνική κοινωνία θα έχει οφέλη. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί. (…) Οι πρόσφυγες και μετανάστες συμβάλλουν στην ανάπτυξη των χωρών που πηγαίνουν. Η Γερμανία έλυσε έτσι το δημογραφικό της», κατέληξε.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει να εννοηθεί πως οι παράνομοι μετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας.


Ανάλογη ξεφτίλα δήλωση είχε κάνει και το άλλο ακροαριστερό νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ Καφαντάρη 






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου