Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Ασπρόπυργος: Βρήκαν την κλεμμένη αγωνιστική BMW M4 στα Α.Λιόσια



Το συλλεκτικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από τον οδηγό αγώνων Αντρέα Κεχαγιά εντόπισαν οι Αστυνομικοί σε σπίτι στα Άνω Λιόσια.

Η συλλεκτικής BMW M4 Performance Edition που ανήκει στον οδηγό αγώνων Αντρέα Κεχαγιά, είχε κλαπέι έξω από το σπίτι του στην Αργουρούπολη. Μόλις διαπίστωσε την κλοπή ο ιδιοκτήτης προχώρησε σε  καταγγελία.


Με ενεργοποίηση της BMW AGInterpol και της BMW AG, (26/11) Αστυνομικού του ΤΑ Ασπροπύργου, εντόπισαν σε σημείο της αυλής οικίας στα Ανω Λιόσια, κάτω από αυτοσχέδιο «κλειστό πάρκινγκ» καλυμμένη με μουσαμάδες την BMW M4 Performance Edition.

Ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του οικήματος, συνελήφθη, ενώ όπως προέκυψε κατά την έρευνα των Αστυνομικών συγγενής του, ο οποίος διέμενε στο σπίτι είναι σεσημασμένος και γνώριμος στις Αρχές για κλοπές και άλλα αδικήματα.

Έκρυβαν το αυτοκίνητο 15 ημέρες

Η έρευνα από το προσωπικό του  Τ.Α. Ασπροπύργου διευρύνεται ώστε να διακριβωθούν οι ρόλοι και όλοι όσοι εχουν άμεση εμπλοκή με την κλοπή στο ενδεχόμενο να προκύψει διασύνδεσή τους με κυκλωμα που κλέβει αυτοκίνητα, τα «διαλύει» και τα προωθεί στην αγορά για ανταλλακτικά.



Το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε ακέραιο καθώς εκτιμάται ότι οι δράστες της κλοπής έπειτα από τη μεγάλη δημοσιότητα που έλαβε η αναζήτηση του BMW M4 Performance Edition από τον ιδιοκτήτη, δεν μπορούσαν να την «εξαφανίσουν» και απέκρυψαν στο χώρο της αυλής μέχρι να μπορέσουν να το αποσυναρμολογήσουν σε τμήματα και να τα προωθήσουν στην παράνομη αγορά.



Πηγή : nantiareport.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου