Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ξεφτιλίστηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εφημερίδες του στοχοποιώντας τον Αλκιβιάδη Στεφανή για τα πτυχία του



Μόνο ειρωνικά μπορείς να απαντήσεις στις προκλήσεις της αντιπολίτευσης και των εφημερίδων της, που κατάφεραν να ξεφτιλιστούν ακόμα μία φορά στοχοποιώντας ένα στέλεχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη που είχε επιλέξει και ο ΣΥΡΙΖΑ για αρχηγό ΓΕΣ.

Το δήθεν θέμα με τα πτυχία το "αποκάλυψε" η Εφημερίδα των Συντακτών και στην δήθεν "αποκάλυψη" απάντησε ο ίδιος δίνοντας τα πτυχία του στη δημοσιότητα ξεφτιλίζοντας έτσι τους συκοφάντες. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ζητήσει συγνώμη, ακροαριστερά και ανήθικα όπως κάνει πάντα δεν… πείστηκε και διερωτήθηκε «πόση fake αριστεία μπορεί να αντέξει ο κ. Μητσοτάκης;».

Στην προκλητική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «απάντησαν» κυβερνητικοί… «κύκλοι». Που «θύμισαν» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως ο Αλκιβιάδης Στεφανής επελέγη Αρχηγός ΓΕΣ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με τα ίδια πτυχία. Και συνέχισαν με ειρωνεία λέγοντας ότι τους τίτλους σπουδών του Αλκιβιάδη Στεφανή, «θα ζήλευε η πλειονότητα των υπουργών του κ. Τσίπρα».

«Ο Αλκιβιάδης Στεφανής έχει αποδείξει την αριστεία του υπηρετώντας 40 χρόνια την πατρίδα», ανέφεραν από την κυβέρνηση. Και συνέχισαν ξεφτιλίζοντας περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας : «Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ενοχληθεί από το γεγονός ότι τα σύνορα πλέον θα φυλάσσονται. Και ο κ. Στεφανής θα παίξει σημαντικό ρόλο στη φύλαξη τους. Αλλά από αυτούς που έλεγαν ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα και θέλουν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου