Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Νέο καραγκιοζιλίκι ΣΥΡΙΖΑ με συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά Χρυσοχοίδη


Εξοργίζουν τους πολίτες με τα καραγκιοζιλίκια τους που δεν έχουν φρένο και τραβάνε το σκοινί για να καλύψουν τους κακοποιούς συντρόφους των Εξαρχείων.

Και μόνο από τις ακροαριστερές παρουσίες της συγκέντρωσης και την παρουσία του ότι'ναι Παπαχριστόπουλου φαίνεται πώς ο θίασος έχει πολλά επεισόδια. 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν ο Τομέας Δικαιωμάτων και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τη ΓΑΔA με αφορμή την επιχείρηση εκκένωσης τριών κτιρίων στο Κουκάκι, παρούσια ακροαριστερών στελεχών.

Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, κάνοντας λόγο για «αστυνομική βία και αυθαιρεσία» και δεν αναφέρθηκε κανένας για τον φονικό καταπέλτη που θα έπαιρνε ζωές αστυνομικών, η την βόμβα που τοποθετήθηκε από τρομοκράτες θέλοντας νεκρούς για να διαμαρτυρηθούν και αυτοί για τις καταλήψεις.

Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών τα περισσότερα ακροαριστερά νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θοδωρής Δρίτσας, Αννέτα Καββαδία, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο τέως βουλευτής του κόμματος Μάκης Μπαλαούρας, το στέλεχος της ΚΕ Πάνος Ρήγας και το γκέστ νούμερο σε όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου Θανάσης Παπαχριστόπουλος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου