Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Ακροαριστερό παραλήρημα Σκουρλέτη στοχοποιώντας την ΕΛ.ΑΣ. απευθυνόμενος στην νεολαία


Μην έχοντας αντιπολιτευτικό λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να στοχοποιήσει την αστυνομία, στοχεύοντας την νεολαία νομίζοντας έτσι ότι θα πάρει κομμάτι της  και απευθύνεται καθαρά και στους συντρόφους κακοποιούς των Εξαρχείων που έχει στριμώξει η ΕΛ.ΑΣ..

Ξεκάθαρα σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποδυναμώσει το κλίμα ευφορίας και ασφάλειας που έχει ο πολίτης βλέποντας την δράση της ΕΛ.ΑΣ. για να ευνοήσει τους κακοποιούς συντρόφους των Εξαρχείων και να μοιράσει αμφιβολίες στον κόσμο για την δράση της αστυνομίας υπέρ της ασφάλειας και κατά της ανομίας.

Σε μια καταγγελία που δεν έχει επιβεβαιωθεί, προχώρησε ο ακροαριστερός βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή είπε πως αστυνομικοί ανάγκασαν κοπέλα να βγάλει το παντελόνι της, στη μέση της Πατησίων.

Την παραπάνω καταγγελία την είπε στην βουλή χωρίς να παρουσιάσει ούτε ένα στοιχείο που να το αποδεικνύει.

Τι είπε στο ακροαριστερό παραλήρημα του ο Σκουρλέτης βγάζοντας μίσος για την αστυνομία που έχει στριμώξει τον τελευταίο καιρό τους συντρόφους κακοποιούς και με τον λόγο του φαίνεται καθαρά πώς στοχεύει στην όποια αντίδραση πετύχει :

«Έχετε ξεκινήσει την επίθεση στην κοινωνία και την κάνετε με αυταρχισμό.

Πριν λίγο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια ακόμα καταγγελία.

Κατά τη διάρκεια προληπτικού ελέγχου σε μια νεαρή κοπέλα στην Πατησίων της ζητήθηκε να βγάλει το παντελόνι της στη μέση του δρόμου.

Σταματήστε να στοχοποιείτε τη νεολαία» είπε στο ακροαριστερό παραλήρημα ο Σκουρλέτης και αναρωτήθηκε ποιος δίνει το δικαίωμα στην ελληνική αστυνομία να «στοχοποιεί τη νεολαία», εννοώντας την εγκληματική δράση των συντρόφων κακοποιών των Εξαρχείων που αποκαλεί νεολαία.

Ο ανεύθυνος Σκουρλέτης στην ομιλία μίσους κατά της επιβολής του νόμου, επισήμανε πως «αυτός ο ολισθηρός αυταρχικός κατήφορος είναι επικίνδυνος» και τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να δίνετε τέτοια δικαιώματα σε κάποιους στην ελληνική αστυνομία, να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο.

Να τραβάτε από το αυτί τους μαθητές μέσα από τους κινηματογράφους επειδή βλέπουν την ταινία Τζόκερ.

Να μπαίνετε στα κέντρα διασκέδασης με προτεταμένα τα όπλα.

Δεν είναι δυνατόν να ταπεινώνετε και να εξευτελίζετε νέους ανθρώπους.

Σας καλώ να εγκαταλείψετε αυτόν τον κατήφορο το συντομότερό δυνατόν» τόνισε.

Τόν λόγο πήρε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που χωρίς να ντρέπεται είπε «Ζούμε στη γη του Κάφκα, η ΝΔ έχει δώσει λευκή επιταγή στην αστυνομία ενάντια στη νεολαία» τόνισε.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου