Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Δεν ζητάει συγνώμη ο ΣΥΡΙΖΑ για το έγκλημα με το μεταναστευτικό και κάνει αντεπίθεση στην κυβέρνηση



Ένα σοβαρό πολιτικό κόμμα, που γνωρίζει το κακό που έκανε με το μεταναστευτικό σε βάρος της χώρας, δεν θα έκανε κριτική στην κυβέρνηση.

Όλοι οι Έλληνες παρακολουθούν μια τακτική για το μεταναστευτικό από τον ΣΥΡΙΖΑ, που εξοργίζει και αναρωτιούνται ο Τσίπρας και το κόμμα του εάν έχουν συναίσθηση του τι έχουν διαπράξει με την ανικανότητα τους σε βάρος της χώρας; Ασφυκτικές πιέσεις για το ζήτημα του προσφυγικού ασκεί στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, που έβαλε στο στόχαστρο του και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για να δείξει ότι κάνει αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος επιστολή του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προς την αρμόδια Ευρωπαία Επίτροπο, μίλησε για «ομολογία ότι τα κλειστά κέντρα θα λειτουργούν παράλληλα με τις υπάρχουσες ανοιχτές δομές», κατηγορώντας την κυβέρνηση για «αδιέξοδο» και το λέει αυτό ποιος; Ο ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί με ψέματα να κάνει αντιπολίτευση.

Τις αθλιότητες ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε κατηγορηματικά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας ότι «Η Μόρια θα κλείσει. Το Βαθύ θα κλείσει. Θα κλείσουν όταν θα είναι έτοιμες οι νέες δομές». Υπενθυμίζουμε ότι το έγκλημα Μόρια είναι έργο του ΣΥΡΙΖΑ που φωνάζει τώρα.

Σε ότι αφορά την παράλληλη λειτουργία των ανοιχτών και κλειστών δομών για την οποία γίνεται λόγος στην επιστολή Χρυσοχοΐδη στην Επίτροπο της ΕΕ το υπουργείο εξηγεί ότι αναφέρεται στο χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει έως ότου ολοκληρωθούν οι νέες δομές.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου