Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Σφίγγει ο κλοιός της δικαιοσύνης για Παπαγγελόπουλο και αυτός χλευάζει τους μάρτυρες



Ο κλοιός της δικαιοσύνης σφίγγει κάθε μέρα και περισσότερο για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, και αυτός χλευάζει τους μάρτυρες.

«Θερμά παρακαλώ τους φαιδρούς, άθλιους συκοφάντες, να μην επιδιώξουν να διωχθεί ποινικά και το αγαπημένο μου σκυλάκι ο Φοίβος» δήλωσε εχθές ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, με αφορμή τη χθεσινή κατάθεση του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα Νίκου Μανιαδάκη στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά τη σκευωρία Novartis.

Πρόσθεσε επίσης ο πρώην υπουργός : «Ορκίζομαι ότι και εγώ και αυτό δε γνωρίζαμε ότι ο σκύλος που έπαιζε ήταν του κ. Μανιαδάκη».

Κατά τη χθεσινή κατάθεσή του ο κ. Μανιαδάκης, απαντώντας στο ερώτημα αν γνωρίζει τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, είπε ότι είναι γείτονες και το σπίτι του βρίσκεται δίπλα στην πατρική οικεία του Αλέξη Τσίπρα. Ανέφερε επίσης ότι τα σκυλιά τους παίζουν μαζί και προσέθεσε: «Τον έχω συναντήσει και στον μπαρμπέρη μας και στο μπακάλικο» και ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν κάποια σχέση και δεν έχουν μιλήσει ποτέ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου