Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Δεν περίμενε κανένας τίποτε άλλο από τον ακροαριστερό Κυρίτση «Χούλιγκαν με παπιά η ομάδα Δ»



Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά προκαλούν και προσπαθούν να καλύψουν τους συντρόφους κακοποιούς αντιεξουσιαστές.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά του γνωστού ακροαριστερού πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτσης που μιλώντας στον ΣΚΑΪ χαρακτήρισε ως «χούλιγκαν με παπιά» την ομάδα ΔΕΛΤΑ.

Κυρίτσης : «Ναι, ήταν σαν χούλιγκαν με παπιά. Δεν είναι η ομάδα Δίας… Η Ομάδα Δέλτα είναι ΜΑΤ. Άλλο ΜΑΤ με παπιά και άλλο η Ομάδα Δίας, που είναι αστυνόμευση. Συμφωνώ απόλυτα με την εκτίμηση του προϊσταμένου τους υπουργού. Πέφταν με τα μηχανάκια μπροστά στο κόσμο ανεξέλεγκτα, χτυπούσαν ανεξέλεγκτα, έχουν γίνει δίκες, υπάρχουν βίντεο. Και γι αυτό αποφάσισε ο κ. Τόσκας να διαλύσει την ομάδα».

O διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, είπε: «Τι σας κάνει εντύπωση. Πριν από μία εβδομάδα έλεγαν μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, αυτοί που έχουν αστυνομικούς να τους φυλάνε. Τώρα ακούω ότι το κακό με την Ομάδα Δέλτα ήταν ότι ήταν ΜΑΤ. Συγνώμη όταν είχατε στήσει τα ΜΑΤ στου Μαξίμου σαν τέτρις δεν σας ενοχλούσαν; Και σας ενοχλεί η Ομάδα Δέλτα; Η οποία πήγαινε να κάνει την δουλειά της και να προστατεύσει τους πολίτες από τους μπαχαλάκηδες».

Για να απαντήσει ο ακροαριστερός Κυρίτσης: «Εγώ έχω δει την Ομάδα Δέλτα να την πέφτει σε συνταξιούχους».

Συνεχίστε εκεί στον Σύριζα. Καλά το πάτε..

Κυρίτσης: Σαν χούλιγκαν με παπιά η ομάδα Δέλτα

148 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου