Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Φρίκη στις ΗΠΑ: Τροχόσπιτο του τρόμου για ανήλικο παιδάκι




Ένας 35χρονος έδινε ναρκωτικά στο θύμα και ύστερα το κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ακόμα και ο εισαγγελέας της επαρχίας της Louisa στις ΗΠΑ, δεν μπόρεσε να κρύψει τον αποτροπιασμό του μπροστά στον 35χρονο άνδρα από τη Virginia, που είχε μετατρέψει το τροχόσπιτό του σε μπουντρούμι όπου βίαζε ανήλικο παιδάκι. Χαρακτήρισε την υπόθεση ως την πλέον ειδεχθή που είχε αντιμετωπίσει. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 5 φορές ισόβια και επιπλέον 100 χρόνια κάθειρξης.

Όπως αναφέρει το myfox8.com, ο Raymond W. Harry καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου και παιδική πορνογραφία. Ωστόσο, η ιστορία του ξεκινά τον Οκτώβριο του 2018, όταν συνελήφθη για κατοχή μεγάλης ποσότητας μεθαμφεταμίνης, στο τροχόσπιτο όπου έμενε.

Όσο ήταν στη φυλακή για την υπόθεση των ναρκωτικών, είχε ζητήσει από την αδερφή του να σβήσει από το τροχόσπιτο όλα τα στοιχεία από τις τηλεφωνικές κλήσεις και από τα email του. Εκείνη, ανοίγοντας τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του, αντίκρυσε σκληρές εικόνες με τον αδερφό της να κακοποιεί σεξουαλικά ένα παιδί. Αμέσως κάλεσε τον πατέρα της και εκείνος απευθύνθηκε στις Αρχές.

Για κακή τους τύχη, ο 35χρονος εκείνη την περίοδο είχε αποφυλακιστεί για την ιστορία με τα ναρκωτικά και είχε μετακινήσει το τροχόσπιτό του. Οι Αρχές τον εντόπισαν, έσωσαν το άτυχο παιδάκι και βρήκαν στο τροχόσπιτο κινητά τηλέφωνα, ναρκωτικά, ηλεκτρονικές συσκευές USB ακόμα και όπλα. Το πιο αποκρουστικό, ήταν οι φωτογραφίες και τα βίντεο με τον 35χρονο να βιάζει το παιδί...

«Είχε μετατρέψει το τροχόσπιτό του σε ένα μπουντρούμι όπου κακοποιούσε το παιδάκι. Δεν δίσταζε μάλιστα να καταγράφει σε βίντεο τις αποτρόπαιες πράξεις του» ανέφεραν οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα. Σε βίντεο μάλιστα, είδαν να δίνει στο ανήλικο παιδί μεθαμφεταμίνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες, πριν τους βιασμούς.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου