Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Εξηγήσεις για το κλείσιμο της εθνικής οδού ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης



Kομμένη στα δύο ήταν για ώρες η χώρα λόγω της κακοκαιρίας «Ζηνοβία» που έφερε σφοδρές χιονοπτώσεις. Αποτέλεσμα ήταν να κλείσει η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων, ενώ εκατοντάδες οδηγοί παρέμειναν εγκλωβισμένοι.

Επί ώρες, βρίσκονταν ακινητοποιημένοι μέσα στα αυτοκίνητά τους, ενώ η Τροχαία έψαχνε να βρει εναλλακτικές διαδρομές ώστε να τους ανακατευθύνει.

Για το λόγο αυτό, με εντολή του πρωθυπουργού δύο υπουργοί διερευνούν τι έφταιξε για την ταλαιπωρία των πολιτών και το κλείσιμο της εθνικής οδού που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, οι δύο αρμόδιοι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλής και Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδης κινούν όλες τις διαδικασίες για να διερευνηθεί τι έφταιξε για την ταλαιπωρία των πολιτών και το κλείσιμο της Εθνικής Οδού που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Ο κ. Καραμανλής θα καλέσει τους υπεύθυνους της Νέας Οδού για εξηγήσεις, ενώ αντίστοιχα ο κ. Χρυσοχοΐδης διερευνά τυχόν παραλείψεις της Τροχαίας.


TO BHMA


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου