Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019

Παντού προκλητικοί οι Τούρκοι Τσαβούσογλου αποκάλεσε σκέτο Μακεδόνες του Σκοπιανούς σε μήνυμα τουΔεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων γιατί απλά Τούρκοι είναι και Τούρκοι θα παραμείνουν βάρβαροι και προκλητικοί.

Χρησιμοποιώντας τον όρο «Μακεδονία» για τα Σκόπια ο προκλητικός Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατηγορεί εμμέσως την Ευρώπη ότι δεν τήρησε την υπόσχεσή της απέναντι σε μία υποψήφια χώρα, παρόλο που εκείνη άλλαξε μέχρι και το όνομά της. Και το κάνει αυτό ο Τσαβούσογλου για να προκαλέσει και πάλι την Ελλάδα, για τόσο κόμπλεξ κατωτερότητας με την χώρα μας έχουν οι Τούρκοι.

Είπε ο προκλητικός Τούρκος σε ομιλία του σε διεθνές τουρνουά γκολφ διπλωματών και επιχειρηματιών: «Κύριε πρέσβη της Μακεδονίας, ας με συγχωρέσουν οι Έλληνες φίλοι μας που ακόμη λέω ‘Μακεδονία’. Γιατί; Διότι αλλάξατε το όνομά σας. Γιατί αλλάξατε το όνομά σας; Για να γίνετε εταίρος στο ΝΑΤΟ και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και οι διαδικασίες ένταξης στην Ε.Ε. Εμείς ως ΝΑΤΟ κρατήσαμε το λόγο μας και σας προσκαλέσαμε. Δυστυχώς, η Ε.Ε. δεν κατάφερε να τηρήσει το λόγο της και δεν λάβατε πρόσκληση για ενταξιακές διαπραγματεύσεις»
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου