Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Τσίπρα και να ήθελες να γίνεις Μητσοτάκης δεν μπορείς ούτε σε ποιότητα ούτε σε μόρφωση



Τσίπρας: Δεν θα γίνω Μητσοτάκης στα εθνικά θέματα – Ή ευρωπαϊκές κυρώσεις σήμερα ή ελληνικές φρεγάτες αύριο όταν θα είναι αργά.

Κάνει κριτική ο απόλυτα αποτυχημένος σε όλα τα επίπεδα σε βαθμό κακουργήματος και έχει και θράσος να λέει ότι δεν θα γίνει Μητσοτάκης, αντί να παρακαλάει να γίνει έστω και λίγο Μητσοτάκης γιατί δεν τους το επιτρέπει ούτε η μόρφωση, ούτε η ποιότητα να γίνει εκατό της εκατό Μητσοτάκης.

Εάν το δούμε σωστά μάλλον είναι παράπονο του Αλέξη Τσίπρα γιατί θα ήθελε να έχει την ποιότητα και την μόρφωση Μητσοτάκη αλλά δυστυχώς όσα δεν φτάνει η αλεπού................

Κριτική στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη Βουλή για την ψήφο των απόδημων. «Εγώ στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, Μητσοτάκης δε πρόκειται να γίνω», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως θα κάνει αντιπολίτευση με πατριωτική ευθύνη αλλά και κριτική. Ζήτησε να πιέσει η κυβέρνηση για επιβολή ευρω-κυρώσεων σήμερα, ειδάλλως θα εμφανιστούν ελληνικές φρεγάτες, όταν θα είναι αργά. Και υπογράμμισε την ανάγκη προώθησης για έξι συγκεκριμένες προτάσεις για επαναφορά της ενεργητικής εξωτερικής πολιτικής απέναντι στην Τουρκία.

Είπε και άλλα που δεν τα αναφέρουμε γιατί είναι με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου