Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Ο Τσίπρας ξέχασε την ξεφτίλα επίσκεψη φιάσκο Ερντογάν όταν ήταν Πρωθυπουργός



Ντρέπεται η πλειοψηφία των Ελλήνων για αυτόν που είχε δυστυχώς για πρωθυπουργό 4 χρόνια και τώρα αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αντί να σιγοντάρει τον Πρωθυπουργό σε τόσο σοβαρά θέματα, ο προκλητικός ανεύθυνος Αλέξης Τσίπρας, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί στο εσωτερικό τις νέες τουρκικές προκλήσεις.

Παράδειγμα της ανευθυνότητας και του ασύστολου ψέματος που διακρίνει τον Αλέξη Τσίπρα είναι ότι στην συνάντηση του με τους δημάρχους της Θράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδράνεια και πολιτική κατευνασμού και ζητά τη σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.

Υπενθυμίζουμε στον ανεκδιήγητο Αλέξη Τσίπρα ότι η σημερινή σοβαρή κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενημερώνει τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε πραγματικό χρόνο και αναλυτικά, ακόμα και για τις πρωτοβουλίες που διεθνώς ετοιμάζεται να πάρει η κυβέρνηση, από τον ίδιο τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, σε αντίθεση με την προηγούμενη κυβέρνηση που δρούσε σε βάρος της χώρας χωρίς να ενημερώνει κανένα.

Η ανευθυνότητα αυτού του ανεκδιήγητου Τσίπρα είναι ότι σαν αντιπολίτευση εργαλοιοποιεί ευαίσθητα εθνικά θέματα αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Ο κ. Τσίπρας έφτασε στο σημείο να εγκαλέσει την κυβέρνηση επειδή δεν τηρείται «σωστά» -όπως χαρακτηριστικά είπε- η ευρωτουρκική συμφωνία για το προσφυγικό, όταν είναι γνωστό ότι αφενός επρόκειτο για μία συμφωνία κατά των εθνικών συμφερόντων και αφετέρου δεν εφαρμόστηκε ποτέ από την Τουρκία, ούτε καν κατά τις πρώτες ημέρες εφαρμογής της.

Και είπε ο Τσίπρας εξοργίζοντας τους Έλληνες που παρακολουθούν τις ενέργειες αυτής της κυβέρνησης ότι «Πιστεύω ότι η κυβέρνηση πρέπει να αποκτήσει δύναμη φωνής και πυγμής που δεν έχει. Χρειαζόμαστε μία εθνική στρατηγική που να αναδεικνύει τα προβλήματα στη διάστασή τους και συμμαχίες, προκειμένου να αποτρέψουμε τέτοιου είδους κινήσεις» Και το είπε αυτός που ξεφτίλισε την χώρα μας στην τελευταία επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, το μεγαλύτερο φιάσκο για την ελληνική διπλωματία τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο Αλέξης Τσίπρας με λίγα λόγια συνεχίζει να είναι η ντροπή της χώρας μας και να δείχνει πόσο ανεύθυνος, ψεύτης και επικίνδυνος είναι.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου