Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Στο βαθύ ΠΑΣΟΚ που ξέχασε ο κόσμος και το έστειλε στο 5% ψάχνει ο Τσίπρας στελέχη




Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει στο βαθύ ΠΑΣΟΚ που έχει καταδικάσει ο ψηφοφόρος και έστειλε στην αφάνεια στελέχη του, για να δυναμώσει όπως νομίζει το κόμμα του. Απευθύνεται σε όσους έχουν απομείνει ακόμα ψηφοφόροι αυτών των τελειωμένων στελεχών και ζουν ακόμα, γιατί μιλάμε για ηλικίες ψηφοφόρων 80 σύν.

Για να παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι αλώθηκε πλήρως το ΠΑΣΟΚ, έκανε την εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου το ΠΑΣΟΚ είχε πραγματοποιήσει σχεδόν όλες τις διεργασίες του.





Παρουσίασε και καλά τα 120 πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που ανταποκρίθηκαν στην «απεύθυνση» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «για την ανασυγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ίδιοι σε κείμενό τους.

Στη κίνηση περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Νίκος Μαδεμλής, ο Γιώργος Κίρκος, ο Γιώργος Κασσάρας, ο Θανάσης Οικονόμου, ο Θανάσης Γινόκογλου, ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο Δημήτρης Νικολάου, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Κρίτωνας Βασιλικόπουλος, ο Αυγουστής Μαρούλης, ο Γιάννης Παπαϊωάννου, ο Αγαμέμνονας Τάτσης και ο Νίκος Φωτόπουλος.

Μην ξεχάσουμε ανάμεσα στις άλλες "ποιοτικές" στελεχάρες του ΣΥΡΙΖΑ ήτα και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος αλλά και ο Φώτης Κουβέλης.




Δεν θα αναφέρουμε τα όσα τραγικά είπε ο Τσίπρας γιατί σεβόμαστε τους αναγνώστες : «Επιχειρούμε να μετασχηματίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μαζικό, ανοιχτό, δημοκρατικό κόμμα το οποίο να αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά της δημοκρατικής παράταξης στον τόπο μας. Έχουμε κάνει σημαντικά και θαρραλέα βήματα. Προχωρήσαμε στην ΚΕΑ και εγκρίναμε τη νέα διακήρυξη και με ανοιχτό δημοκρατικό κάλεσμα ένταξης στις γραμμές μας ξεκινήσαμε μια μεγάλη πορεία προς τους πολίτες, ώστε να δημιουργήσουμε μια νέα αδιαμεσολάβητη σχέση με την κοινωνία σήμερα έχουμε ανάγκη από μια νέα αριστερά».

Με τέτοια διερεύνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την τύχη που είχε το ΠΑΣΟΚ αλλά ποιος είναι σοβαρός σε αυτό το κόμμα για να το καταλάβει.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου