Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Βίντεο-ντοκουμέντο με τον 21χρονο να πετά σε σακούλες το τεμαχισμένο πτώμα του νονού του



Ο 21χρονος τεμάχισε το… νονό του και μετά πέταξε τα κομμάτια από το άψυχο σώμα του στα σκουπίδια.

Όλα έγιναν, το Σάββατο, όταν ένας 21χρονος άνδρας που πάσχει από ψυχιατρική νόσο είπε στην Αστυνομία ότι σκότωσε τον 52χρονο πριν από δύο ημέρες και τον πέταξε σε κάδο σκουπιδιών. 

Όταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του, βρήκαν τον 21χρονο, που ζει στην ίδια πολυκατοικία, και ομολόγησε την δολοφονία. Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν αίμα σε τρία δωμάτια του σπιτιού όπου διέμενε ο φερόμενος ως δράστης και σε κουβέρτες στα υπνοδωμάτια. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς πως χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να τον τεμαχίσει, το οποίο τους είπε ότι δεν θα το βρουν γιατί το έχει εξαφανίσει. Οι αξιωματικοί της Ασφαλείας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έρευνες ακόμη και σε κάδους σκουπιδιών στην ευρύτερη περιοχή των Πετραλώνων, τους οποίους υπέδειξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης στις Αρχές, ωστόσο οι έρευνες παρέμεναν άκαρπες, τουλάχιστον μέχρι χθες αργά το βράδυ.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε η ΕΡΤ, φαίνεται ο 21χρονος που όπως υποστηρίζει σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του στα Πετράλωνα να πετά σακούλες σε κάδο σκουπιδιών. 

Ωστόσο, η σορός ακόμα αγνοείται όπως και το μαχαίρι που όπως είπε ο δράστης διέπραξε την δολοφονία.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου