Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΕΔΕ για το video με καταδίωξη ληστή που ανέβασε αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. και ο κόσμος απορεί γιατί ΕΔΕ;



Ένα βίντεο που δείχνει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ενεργούν και μάλιστα με επιτυχία οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην καταδίωξη ληστών είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό Facebook του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστου Μπαλάσκα και η ΕΔΕ πραγματοποιείται για την άνευ άδειας καταγραφή και δημοσίευση του υλικού. 

Στο βίντεο έχει γίνει μοντάζ, «θόλωμα» στα πρόσωπα των ληστών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22 Νοεμβρίου όταν ένας Ρομά που έχουν γίνει μάστιγα και κλέβουν ασύστολα, έκλεψε αυτοκίνητο από το Περιστέρι. Το αυτοκίνητο είχε σύστημα GPS Tracker με το οποίο μπορεί κανείς να εντοπίσει το αυτοκίνητο και έτσι ο ιδιοκτήτης του κάλεσε την αστυνομία.

Αμέσως άρχισε η επιτυχημένη καταδίωξή από την αστυνομία με περιπολικά να κινούνται με ταχύτητα προκειμένου να σταματήσουν τον δράστη. 

Αφού αυτός κατευθυνόταν προς την περιοχή του Μενιδίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τα αυτοκίνητα διαλύονται και γίνονται ανταλλακτικά, κατάφεραν να τον σταματήσουν και να τον συλλάβουν.

Αυτή η επιτυχημένη καταδίωξη έδωσε ελπίδες στους πολίτες ότι η αστυνομία είναι εδώ και μόνο καλό έκανε στην ΕΛ.ΑΣ. η προβολή του, τώρα γιατί ΕΔΕ αυτό είναι εσωτερικό τους θέμα.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...Απίστευτο βίντεο για πρώτη φορά που παρουσιάζει on camera τους κλέφτες την κλοπή την καταδίωξη την σύλληψη και την προσαγωγη..Για γερά νεύρα.ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Η τέλεια συνεργασία ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο.Π.Κ.Ε. Δείτε το μέχρι πέρατος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου