Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Ξεφτιλίστηκε πάλι ο Τσίπρας μιλώντας αγγλικά «Τhe story has dragon»! Γελάνε μέχρι τώρα



Αν δεν πάει καλά η μέρα σας κι είστε κακόκεφοι, δείτε λίγο τον Τσίπρα να μιλάει αγγλικά.

Εντ δερ ιζ ποσιμπιλιτι νοτ…έτσι είναι γραμμένα τα αγγλικά του Τσίπρα και τα διαβάζει συλλαβίζοντας από το χαρτί του!

Δεν έχει τέλος το γέλιο που προσφέρει το πρώτο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αυτή η τραγική προσωπικότητα που δεν ντρέπεται καθόλου για ότι και εάν πει και για ότι και εάν κάνει.

Τόλμησε να μιλήσει και πάλι αγγλικά ο Αλέξης Τσίπρας στο Παρίσι και γελάει ο κόσμος στα social media και για την προφορά του όσο και για τις ελληνικές εκφράσεις που τις μετέφερε στην αγγλοσαξωνική που τον ξεφτίλισαν εντελώς.

Μετά το περίφημο «I wish good success» στα νέα μέλη της Κομισιόν που ακόμα δεν έχουμε συνέλθει από τα γέλια, το αλησμόνητο που θα μείνει στην ιστορία «We have already eaten the camel, we now have the queue!», ο Αλέξης Τσίπρας έχει και άλλο γέλιο να προσφέρει.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο ανεκδιήγητος Τσίπρας, συμμετείχε σε δείπνο των διοργανωτών της εκδήλωσης εγκαινίων της έδρας Δημοσίου Χρέους του Πανεπιστημίου Sciences Po, που έγινε προς τιμήν του, με την παρουσία διανοουμένων και ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών και opinion makers.

Ανάμεσα λοιπόν σε σοβαρούς ανθρώπους, θέλησε ο Τσίπρας με το αμόρφωτο μυαλό του να χρησιμοποιήσει τον νεολογισμό της Ελληνικής «η ιστορία έχει δράκο» και το μετέφρασε απευθείας στα αγγλικά, λέγοντας: «The story has dragon».

Ακόμα δεν έχουμε συνέλθει από τα γέλια όχι μόνο εμείς αλλά όλοι όσοι τον άκουσαν εντός και εκτός Ελλάδας.

Κάπου στο δρόμο χάθηκε εκείνη η αμερικανική προφορά του.

Δείτε τον Τσίπρα να μιλάει αγγλικά από κείμενο, αλλά και εκτός κειμένου (όχι πως θα βρείτε μεγάλες διαφορές).


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου