Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Αυτός μας κυβερνούσε! Η ηλίθια λογική Τσίπρα για τις μολότοφ! Στην κατοχή ακούγαμε Deutsche Welle



Εκτός από το γέλιο που συνεχίζει να προσφέρει ο Αλέξης Τσίπρας με την ηλίθια ακροαριστερή λογική του, δείχνει και το πόσο επικίνδυνος ήταν για την χώρα.

Στην συνέντευξη του στο δελτίο του Open, χαρακτήρισε «γελοία» την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα για τις μολότοφ, λέγοντας ότι ήταν επικοινωνιακού χαρακτήρα και πως με την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα, αν κάποιοι νεαροί κρατούν μολότοφ, θα τις ρίξουν. Κατά τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η πραγματική πρόθεση δεν ήταν οι μολότοφ, αλλά οι εγκληματίες που δεν πετάνε μολότοφ, οι "μπαχαλάκηδες" που φορούν γραβάτες και κοστούμια».

Αυτή είναι η ακροαριστερή λογική του Αλέξη Τσίπρα που δεν ντρέπεται που μιλάει, συνεχίζει να ξεφτιλίζεται και προτρέπει τους συντρόφους του κακοποιούς αντιεξουσιαστές μόλις δουν αστυνομικούς να ρίξουν τις μολότοφ.

Η απόλυτη γελοιότητα που δείχνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ξέρει τι λέει που πατάει και που βρίσκεται είναι αυτό που είπε για την Deutsche Welle.

«Θα ζητούσα από τους δημοσιογράφους ονοματεπώνυμα (σ.σ. για το ποιους ευνοεί η τροπολογία), όχι να περιμένουμε από τους Financial Times λες και είμαστε στην περίοδο της Κατοχής και βάζουμε Deutsche Welle για να ενημερωνόμαστε. Περίμενα από τους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και το σύστημα των ΜΜΕ να ξανακερδίσει την αξιοπιστία του. Το να λιβανίζετε μια κυβέρνηση διαρκώς καλό είναι, αλλά έχει και ένα όριο»

Ο Τσίπρας, προκειμένου να δώσει έμφαση στην κριτική του, υπέπεσε σε ένα νέο ολίσθημα, λέγοντας για την Deutsche Welle στην Κατοχή. Η Deutsche Welle είναι γερμανικό μέσο ενημέρωσης και δεν είναι Ελβετικό όπως νομίζει η αμορφωσιά του, ενώ δεν ταιριάζει και η χρονολογία διότι άρχισε να εκπέμπει το 1953 και όχι στην κατοχή, ενώ την άκουγαν παράνομα οι Έλληνες στην δικτατορία.

Βέβαια εδώ θα μου πείτε ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε μετρό που δεν υπάρχει ενώ η Νοτοπουλου την ίδια ώρα έκανε βόλτα με το βαγόνι, δεν θα προσπαθήσει να πείσει όσους τον πιστεύουν ότι η Deutsche Welle ακουγόταν στην κατοχή;

Η νέα γκάφα του ανιστόρητου Αλέξη Τσίπρα

Εδώ Βερολίνο
Εδώ Βερολίνο
Άκουγε κάποιος παππούς του Τσίπρα όταν οι Έλληνες άκουγαν το 
Εδώ Λονδίνο 
Εδώ Λονδίνο

Αυτός ο επικίνδυνος μας κυβερνούσε!!



H Deutsche Welle, να σημειωθεί πως είναι γερμανικό μέσο, άρα δύσκολο να το ακούει κανείς ως αντιστασιακό μέσο επί κατοχής. & εκτός αυτού άρχισε να εκπέμπει το 1953!

*αργήσαμε να το ανεβάσουμε γιατί μας είχαν πιάσει τα γέλια

Τσίπρας: Οι Έλληνες άκουγαν Deutsche Welle στην Κατοχή






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου