Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Ξεφτίλα Λιάγκα και της παρέας του! διακωμώδησαν το περιστατικό με τη φοιτήτρια στο ΑΠΘΗ εκπομπή Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα, θεώρησε αστείο που ένας ανεκδιήγητος φοιτητής εκσπερμάτωσε πάνω σε μία φοιτήτρια, ίσως επειδή δεν ήταν αυτός και η παρέα του στην θέση της, η οι κόρες τους για να δουν το περιστατικό με την σοβαρότητα που του πρέπει.

Δεν θεώρησαν καθόλου κατακριτέα την πράξη του επικίνδυνου φοιτητή ο οποίος αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω σε μια 20χρονη φοιτήτρια η οποία βρισκόταν στο χώρο της βιβλιοθήκης του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διάβαζε αμέριμνη. 

Το περιστατικό έγινε αιτία χυδαίου σχολιασμού από τον Γιώργο Λιάγκα και το πάνελ του, οι γυναίκες στο πάνελ ξεκαρδίστηκαν και δεν σταμάτησαν να κάνουν πλακίτσα με το θέμα εκ τους ασφαλούς  βέβαια γιατί δεν ήταν αυτές στην θέση της φοιτήτριας. 

Ακούστηκαν ατάκες όπως «έσταζε το ταβάνι;», «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε» ενώ κάποια στιγμή η Τσολάκη ρώτησε τον «αν υπήρχε συναίσθημα ανάμεσα στους δύο» ενώ είχε ξεκαρδιστεί από τα γέλια χωρίς ίχνος ντροπής. 

Στην κρίση όσων τυγχάνει να παρακολουθούν την εκπομπή του.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου