Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Πακιστανοί ασέλγησαν σε ανήλικο συμπατριώτη τους


Εφιαλτικές στιγμές φέρεται να έζησε ένας ανήλικος Πακιστανός στα χέρια ομοεθνών του, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία ο ανήλικος, οι δύο δράστες, ηλικίας 24 και 28 ετών, αφού τον οδήγησαν, στις 2 Νοεμβρίου, σε κατάστημα στην περιοχή της Μενεμένης, όπου εργαζόταν ο 24χρονος, με τη χρήση σωματική βίας τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο, προκειμένου να του μεταφέρει την επιθυμία των δραστών να τους καταβάλει χρηματικό ποσό ως λύτρα, για την απελευθέρωσή του.

Εκεί, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τον εξανάγκασαν να αφαιρέσει τα ρούχα του και ο 24χρονος τον βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει το πορνογραφικό υλικό σε περίπτωση που αποκάλυπτε όσα ενήργησαν σε βάρος του.

Ωστόσο το μαρτύριο του αγοριού δεν σταμάτησε εκεί.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι δύο δράστες στη συνέχεια τον ακινητοποίησαν και ο 24χρονος ασέλγησε σε βάρος του ενώ ο 28χρονος κατόπτευε τον χώρο προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τον ανήλικο σε σπίτι που διέμενε ο ένας από αυτούς στην ίδια περιοχή, όπου τον κρατούσαν παρά τη θέλησή του, μέχρι και το απόγευμα της 3ης Σεπτεμβρίου, όποτε και τον απελευθέρωσαν αφού παρέλαβαν το χρηματικό ποσό των 200 περίπου ευρώ από συγγενή του.

Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς απογευματινές ώρες χθες (07-11-2019), ενώ στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, όπου κατείχε το πορνογραφικό υλικό.

Οι δύο Πακιστανοί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος, βιασμό, αρπαγή ανηλίκων, παράνομη κατακράτηση και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου