Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ο απόλυτος ψεύτης Τσίπρας προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν διαστρεβλώνει και δεν λέει ψέματα



Ισοπέδωσε και ξεφτίλισε τον Αλέξη Τσίπρα στην βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αντί να σοβαρευτεί κοιτάει να καλύψει τα ψέματα και την διαστρέβλωση των όσων λέει.

Ο Τσίπρας πιάστηκε από παλαιότερες δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα για να κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να συμψηφίσει το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλεσε με το ψευδώνυμο του ψεύτη τον Τσίπρα και αυτός προσπάθησε να καλύψει με διαστρέβλωση τα ψέματα του είπε.

Ο Στέλιος Πέτσας φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας είπε ψέματα στη Βουλή, ότι διαστρέβλωσε τις δηλώσεις του για να τεκμηριώσει συμψηφισμούς με την Τουρκία στα εθνικά θέματα και μείωση των ροών.

«Ο κ. Τσίπρας ως συνήθως λέει ψέματα. Χρησιμοποίησε μία δική μου δήλωση διαστρεβλώνοντας την. Την έκανα εδώ στο στούντιο. Όταν με ρώτησαν για το θέμα της δήλωσης Τσαβούσογλου ότι το ελληνικό λιμενικό βυθίζει βάρκες και στέλνει τραυματίες. Απάντησα ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο περιστατικό. Οι διασώσεις μπορούν να αυξάνονται αλλά μπορούν να υπάρχουν ατυχήματα. Στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα λογικό άλμα του κ. Τσίπρα. Να προσπαθείς να συνδέσεις θέματα που εξυπηρετούν την τουρκική προπαγάνδα είναι λογικό άλμα και αυτό του επιστρέφουμε. Εμείς θα φυλάξουμε τα σύνορα μας είτε αρέσει στον κ. Τσίπρα είτε όχι»., τόνισε ο κύριος Πέτσας.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανάρτησε στο facebook βίντεο με τον Στέλιο Πέτσα για να γλιτώσει την απόλυτη ξεφτίλα και δήλωσε :

«Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη μέσα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω.

Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δυο επιλογές:

Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα.

Αν δεν κάνει τίποτα από τα δυο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ’ αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα…»,αναφέρει στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου