Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Δεκτή η παραίτησή Γκαγκάκη από τον Μπακογιάννη



Η παραίτηση έρχεται μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει για τον τρόπο με τον οποίο σχολίασε  η κυρία Γκαγκάκη το περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης φοιτήτριας του ΑΠΘ, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, βιώνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση έχοντας συνειδητοποιήσει το ατόπημα στο οποίο υπέπεσε και ήδη μέσω των social media είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη, πράγμα που κάνει και τώρα εμπράκτως, παραιτούμενη από το αξίωμα στο δήμο Αθηναίων. 

H ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων έχει ως εξής:

«Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας - Ινέζ Αγγελή - Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί.

Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας....».

Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis
13 ώρες πριν
Αποδεκτές οι παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας - Ινέζ Αγγελή - Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί.
Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας.
Προχωράμε!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου