Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Στο μυαλό του Αλέξη Τσίπρα όταν ξεφτιλίζεται


Πώς να είναι άραγε μέσα στο ταραγμένο ακροαριστερό αμόρφωτο μυαλό του Αλέξη Τσίπρα;

Πώς νιώθει και πώς αισθάνεται όταν τον κράζουν για την αμορφωσιά του και τα όσα λέει; Πώς νιώθει όταν έχει καταλάβει ότι ξεφτίστηκε για ακόμα μία φορά; Η δεν νιώθει;

Η έλλειψη αίσθησης της πραγματικότητας κάνει το μυαλό να μπερδεύεται ,και το ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται μόνιμα σε μπέρδεμα σκέψεων δείχνει ότι χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση.

Είχαμε πρωθυπουργούς που έκαναν σαρδάμ, άλλους που τα ελληνικά δεν ήταν η πρώτη τους γλώσσα αλλά τέτοιο free pass στην κοτσάνα δεν είχε κανένας.

Το τελευταίο παράδειγμα αμορφωσιάς να πάει σε ένα τηλεοπτικό σταθμό και μπροστά σε όσους τόλμησαν να τον παρακολουθήσουν να μπερδέψει την κατοχή με την Deutsche Welle, δείχνει ότι ήταν πάντα ανέτοιμος σε όλα του και συνεχίζει να δείχνει το πόσο ανίκανος είναι.

Ποιος σοβαρός Έλληνας ειδικά όσοι ασχολούνται με την πολιτική δεν ξέρει ότι, η Deutsche Welle είναι γερμανικό Μέσο Ενημέρωσης και όχι της Ελβετικής δημόσιας τηλεόρασης, συνεπώς, θα ήταν δύσκολο να το ακούει κανείς ως αντιστασιακό μέσο επί Κατοχής και ότι άρχισε να εκπέμπει το… 1953!

Όταν εμφανίζεσαι σε προκαθορισμένη συνέντευξη ανέτοιμος έχοντας σημειώσει ανιστόρητα πράγματα για να ξεστομίσεις, τότε κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει στο ακροαριστερό διαταραγμένο σου μυαλό.

Και για την ιστορία η γιαγιά μου στο χωριό στην κατοχή όταν κράταγε παραμάσχαλα τους The Financial Times, επειδή δεν ήξερε αγγλικά, ξέραμε ότι πάει για χ@@ιμο, για deutsche welle δεν μας είχε πει..... 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου