Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Νέα ξεφτίλα Ραγκούση με προκλητική δήλωση για την ΑΣΟΕΕ! Κάποιος να τον μαζέψει!



Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος πρώην κηπουρός του ΠΑΣΟΚ και νυν σκυλί που γαβγίζει ανεύθυνα του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί με δηλώσεις που άλλος θα έκανε γιατί θα ντρεπόταν.

Ο επικίνδυνος και ανεύθυνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Ραγκούσης, κατηγόρησε την Αστυνομία για ασύμμετρη και αδικαιολόγητη στάση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, με αφορμή την παρέμβασή της προκειμένου να εμποδίσει φοιτητές και μέλη της αρκοαριστερής Ενωτικής Πρωτοβουλίας να εισέλθουν εντός των κτηρίων του κλειστού ιδρύματος.

Ο πρώην κηπουρός του ΠΑΣΟΚ αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση επιδιώκει κλίμα έντασης και αν τελικά είναι ο Μητσοτάκης που «επιδιώκει έναν νέο Γρηγορόπουλο» πολώνοντας το κλίμα εν γνώση του περισσότερο αγνοώντας την ανευθυνότητα της δήλωσης του που δίνει θάρρος στους συντρόφους αντιεξουσιαστές.

«Σήμερα υπήρξε μία ασύμμετρη και παντελώς αδικαιολόγητη επίθεση αστυνομικών δυνάμεων εναντίον φοιτητών στην ΑΣΟΕΕ που μας υποχρεώνει να διατυπώσουμε δημοσίως το ερώτημα. Μήπως τελικά είναι ο κ. Μητσοτάκης αυτός που επιδιώκει ένα νέο Γρηγορόπουλο;», δήλωσε ο Ραγκούσης, μιλώντας στη Βουλή ξεφτιλίζοντας ακόμα τον εαυτό του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου