Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Εάν είναι δυνατόν! Αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής άφησαν περίεργους κακοποιούς να ξεφύγουν



Υποτίθεται ότι αυτή η υπηρεσία έχει ειδική εκπαίδευση και οι αστυνομικοί που την στελεχώνουν δεν είναι ο αστυφύλακας της γειτονιάς μας, είναι σκληροί και αδίστακτοι.

Τελικά είναι έτσι η ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε και αυτή την υπηρεσία με στελέχη ότι να'ναι;;;

Aστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής ήταν εκείνοι που εντόπισαν τους περίπου 15 αγνώστους, που τα ξημερώματα αποπειράθηκαν να κάψουν με γκαζάκια τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην οδό Δεληγιάννη.

Στη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, οι αδίστακτοι δράστες εμβόλισαν το όχημα της Αντιτρομοκρατικής που τους καταδίωκε και κατάφεραν να διαφύγουν ανενόχλητοι. 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησής οι δράστες, κατάλαβαν την παρουσία των αστυνομικών στο σημείο, επιβιβάστηκαν βιαστικά σε δύο περίεργα βαν και τράπηκαν σε φυγή. Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής καταδίωξαν το ένα από τα οχήματα, που όπως αποδείχθηκε είναι κλεμμένο και έφερε πινακίδες που αντιστοιχούν σε ιδίου τύπου αυτοκίνητο.

Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σολωμού οι δράστες εμβόλισαν το αυτοκίνητο της Αντιτρομοκρατικής που τους καταδίωκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι δύο αστυνομικοί της υπηρεσίας, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών και έτσι σταμάτησε η καταδίωξη. 

Το όχημα των δραστών παρά την σύγκρουση απομακρύνθηκε από το σημείο και έκτοτε γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών χωρίς κανένα αποτέλεσμα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου