Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Τραγική η κατάσταση στο γκέτο κακοποιών της ΑΣΟΕΕ, φοβούνται να κυκλοφορήσουν οι φοιτητές


Σε γκέτο έχει μετατραπεί από τους κακοποιούς - τρομοκράτες αντιεξουσιαστές η ΑΣΟΕΕ, οι φοιτητές μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπαν ότι οι μολότοφ που εκτοξεύονται στους αστυνομικούς έξω από το ΟΠΑ  κατασκευάζονται μέσα στο Πανεπιστήμιο.

Οι φοιτητές μίλησαν στον ΣΚΑΪ, φορώντας κουκούλες για να μην αναγνωρίζονται, καθώς φοβούνται αντίποινα απο τους κακοποιούς - τρομοκράτες αντιεξουσιαστές που δρούν ανεξέλεγκτα.

«Κάτω στο υπόγειο είναι γνωστό ότι υπάρχει το στέκι των αντιεξουσιαστών» είπε ένας φοιτητής.

Οι φοιτητές έκαναν αναφορά για την επίθεση των κακοποιών σε διοικητικό υπάλληλο επειδή θεώρησαν ότι δεν ήθελε την κατάληψη του κτιρίου «Βανκούβερ», «Γνώριζαν μάλλον ότι είχε κάποιες αντίθετες θέσεις οπότε τον γρονθοκόπησαν το περασμένο Σαββάτο με κλωτσιές και γροθιές στο σώμα» όπως δήλωσε μια φοιτήτρια που έκρυβε το πρόσωπο της.

Απειλές κατά του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Εμμανουήλ Γιακουμάκη έγραψαν στην πρόσοψη του Ιδρύματος αντιεξουσιαστές, μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο «Βανκούβερ».

Όπως προειδοποιούν χωρίς να φοβούνται κανένα και τίποτα ο κ. Γιακουμάκης θα είναι ο επόμενος στόχος τους, εάν η αστυνομία μπει στο Πανεπιστήμιο.

«Καθημερινά βλέπουμε το πανεπιστήμιο να μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη… Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου δημιουργούν επεισόδια» αναφέρει ο φοιτητής που φοβάται για την σωματική του ακεραιότητα.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως… Εμείς οι ίδιοι φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε και μέσα στη σχολή και τριγύρω», αναφέρει τρομοκρατημένη φοιτήτρια.

Καμπανάκι χτυπά η Σύγκλητος του Οικονομικού Πανεπιστημίου εκφράζοντας την ανησυχία της για τα παραβατικά φαινόμενα.

Το θέμα είναι γιατί δεν γίνεται κάτι; Ποιος φοβάται; Ποιος είναι ανίκανος να ελέγξει την εγκληματικότητα; Η κυβέρνηση μπορεί; Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μπορούν; Ο υπουργός προστασίας του πολίτη μπορεί; Έχει την βούληση; Εάν όχι πρέπει να αντικατασταθούν από τον πρωθυπουργό άμεσα για να έρθουν ικανοί να προστατέψουν τους φοιτητές και την κοινωνία απο τους κακοποιούς - τρομοκράτες αντιεξουσιαστές.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου