Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ξεφτίλα Ρήγα με προκλητικές δηλώσεις για να παρευρεθεί η ντροπή της αριστεράς Αλέξης Τσίπρας στην πορεία του Πολυτεχνείου



Με προκλητική δήλωση που δεν δείχνει κανένα ίχνος σοβαρότητας έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Η ανακοίνωση έγινε για να βρεθεί  επικεφαλής η ντροπή της αριστεράς Αλέξης Τσίπρας σήμερα Κυριακή στο μπλοκ του κόμματος που θα συμμετάσχει στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Η άθλια προκλητική ανακοίνωση Ρήγα που σκοπό έχει να υποκινήσει επεισόδια και μόνο αμαυρώνοντας την σημερινή ημέρα :  «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται αύριο στην πορεία και θα τεθεί επικεφαλής στο μπλοκ του κόμματος. Μια απόφαση χωρίς προηγούμενο αφού είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που πρώην πρωθυπουργός συμμετέχει στην πορεία του Πολυτεχνείου. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το φοιτητικό κίνημα και εκδηλώνει την αντίθεση του στην παραβίαση του ασύλου και στο «δόγμα της κυβέρνησης “Νόμος & τάξη” Ο φετινός εορτασμός ας είναι εφαλτήριο προάσπισης της δημοκρατίας μας, διαφύλαξης της ιστορικής μνήμης και διεκδίκησης ενός Πανεπιστημίου ανοιχτού στο λαό και τη νεολαία», έγραψε ο κ. Ρήγας στο Facebook.

Η απόφαση αυτή του Αλέξη Τσίπρα προκαλεί αίσθηση, καθώς ποτέ στο παρελθόν πρώην πρωθυπουργός δεν συμμετείχε στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι οι «φετινές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου γίνονται σε συνθήκες κυβερνητικής αυθαιρεσίας και καταστολής».

Πάνος Ρήγας
16 ώρες πριν
Σε μια κίνηση με μηνύματα και συμβολισμούς απέναντι στον αυταρχισμό, στην αστυνομοκρατία και το δόγμα καταστολής της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποφάσισε να προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται αύριο στην πορεία και θα τεθεί επικεφαλής στο μπλοκ του κόμματος. Μια απόφαση χωρίς προηγούμενο αφού είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που πρώην πρωθυπουργός συμμετέχει στην πορεία του Πολυτεχνείου. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το φοιτητικό κίνημα και εκδηλώνει την αντίθεση του στην παραβίαση του ασύλου και στο «δόγμα της κυβέρνησης «Νόμος & τάξη».
«Ο φετινός εορτασμός ας είναι εφαλτήριο προάσπισης της δημοκρατίας μας, διαφύλαξης της ιστορικής μνήμης και διεκδίκησης ενός Πανεπιστημίου ανοιχτού στο λαό και τη νεολαία»


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου