Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Αστυνομικοί ΔΙΑΣ : Ήθελαν να μας κάψουν



Η δολοφονική επίθεση των κακοποιών αντιεξουσιαστών πραγματοποιήθηκε περίπου στις 22:10 το βράδυ της Πέμπτης, στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μεθώνης .

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ περιγράφοντας μέσα από το νοσοκομείο τη στιγμή της επίθεσης σε συναδέλφους του, ξεκαθάρισε ότι η επίθεση ήταν δολοφονική και δεν δολοφονήθηκε από θαύμα, καθώς είχε κατεβασμένη την καλύπτρα του κράνους. 

Ήταν τέτοια η μανία των κακοποιών αντιεξουσιαστών επίθεσης που θα καιγόταν ζωντανός απο τις βόμβες μολότοφ.

Η περιγραφή του αστυνομικού  «ήμασταν δύο μηχανές της ΔΙΑΣ και συνοδεύαμε μετά από σχετικές υπηρεσιακές εντολές, την διμοιρία που άλλαζε βάρδια στη Χαριλάου Τρικούπη. Ξαφνικά μία ομάδα αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων, άρχισαν να πετούν μολότοφ πάνω μας, αλλά και στο οδόστρωμα, με στόχο να γλιστρήσουμε. Ευτυχώς μόλις πήρα φωτιά, συνάδελφοι της διμοιρίας κατέβηκαν από την κλούβα και με πυροσβεστήρες προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες και λίγο αργότερα με μετέφεραν στο νοσοκομείο».

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή 16 ατόμων, ενώ ένα άτομο συνελήφθη για την δολοφονική επίθεση στους αστυνομικούς και είναι μέλος του Ρουβίκωνα. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου