Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Απίστευτη δήλωση του απάνθρωπου Δρίτσα «Bιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο».



Δεν σταματάνε να προκαλούν οι ακροαριστεροί με τις δηλώσεις τους και αποδεικνύουν καθημερινά το πόσο επικίνδυνοι και ανεύθυνοι είναι.

Σε μια κατάπτυστη και απίστευτη δήλωση προχώρησε, σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας στο πλαίσιο συζήτησης για το προσφυγικό – μεταναστευτικό και αναφορικά με βιασμούς παιδιών.

Ο άθλιος και ανεκδιήγητος ακροαριστερός Δρίτσας είπε ψυχρά μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το προσφυγικό και απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, Σπύρο Καρανικόλα, ο κ. Δρίτσας υποστήριξε ότι «βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο»!!!

Η δικαιολογία ενός άθλιους Συριζαίου ακροαριστερού, μικρό το κακό δηλαδή... Αυτά είναι τα καθάρματα που εκμεταλλεύτηκαν το προσφυγικό για να βγάλουν χρήματα κάνοντας τους αλληλέγγυους!!

Η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ με τον Καρανικόλα του ΚΙΝΑΛ να του απαντά: «Τι θα πει αυτό; Είναι ήσσονος σημασίας;». Ο Δρίτσας αφού κατάλαβε το πόσο κυνικός ήταν λέγοντας την ακροαριστερή αλήθεια, υποστήριξε στη συνέχεια ότι «αυτά τα λένε τα κανάλια».

Δρίτσας ο σύζυγος της Τασίας που ήταν υπεύθυνη για το προσφυγικό και οι ΜΚΟ γιγαντώθηκαν και τώρα ψάχνουμε που πήγαν τα λεφτά!! Αυτός!!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου