Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Η διαφορά της γυναίκας με την μεγαλοκοπέλα που κάνει την Λολίτα και περιμένει τα πάντα από τον άντρα



Πόσο τυχερός είναι ένας άντρας που έχει μια πραγματική γυναίκα στο πλάι του;

Τα συναισθήματα δευτερεύοντα, το συμφέρον πρώτο και σας αγαπάμε που μας προσέχετε!!

Έχω ακούσει τα πάντα για γυναίκες που νόμιζαν ότι το σεξ είναι το Α και το Ω σε μια σχέση για να επιβιώσει. Δεν τους ένοιαζε να μαγειρεύουν απλά έκαναν τις γλυκές. Έχω ακούσει και τα ακραία πάνω στην σεξουαλική πράξη ειδικά σε αυτό που τρελαίνονται οι άντρες στο πρόχειρο να δουλεύει παράλληλα και το χέρι της γυναίκας στην τσέπη του παντελονιού  και μετά να αναρωτιέται ο άντρας που είναι τα λεφτά μου; Που τα έχασα; Αυτό θα το εξετάσουμε σε νέο άρθρο σύντομα με πραγματική μαρτυρία θύματος αδίστακτης που πουλούσε έρωτα για συμφέρον.

Πόσο δύσκολο είναι να βρεις ένα πραγματικό σύντροφο; Ρίξε μια ματιά στις γυναίκες, τα κουσούρια τους και στον …κοριτσίστικο τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται και θα καταλάβεις ποια είναι η ιδανική.

Οι περισσότερες γυναίκες, δυστυχώς συμπεριφέρονται με τον πλέον παιδιάστικο τρόπο, ελάχιστες είναι αυτές που ξέρουν τι σημαίνει να είσαι πραγματική γυναίκα, τι σημαίνει να έχεις το πάνω χέρι στη σχέση στην ουσία κι όχι μπροστά στον κόσμο και να κάνεις τον σύντροφό σου τον άντρα σου ευτυχισμένο. 

Τα στοιχεία που διαφοροποιούν μία γυναίκα από ένα κοριτσάκι;

Τα κοριτσάκια φορούν αποκαλυπτικά ρούχα γνήσιες Λολίτες για να δείχνουν σέξι. Οι πραγματικές γυναίκες ξέρουν ότι το ντύσιμο δεν είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και σέβονται τον εαυτό τους.
Καμία γυναίκα που ξέρει ποια είναι και τι ζητάει, δε θα ντυθεί έτσι, δεν θα βγάλει προκλητική φωτογραφία. Έχει άλλους τρόπους να προκαλέσει, εκεί που θέλει μόνο και όχι το γενικό σύνολο βλέπε instagram που είναι τίγκα στους λιγούρηδες.

Τα κοριτσάκια περιμένουν από εσένα να καταλάβεις τι τα απασχολεί. Οι γυναίκες έχουν μάθει να μιλούν για τα προβλήματα τους. Κανένας άντρας δεν είναι αναγκασμένος να κάνει τον μάντη και να προσπαθεί να εισχωρήσει στο μυαλό σας. Πρέπει να του πείτε τι συμβαίνει, τι σας απασχολεί και πώς φτάσατε σε αυτό το σημείο. Από εκεί και πέρα, ο σωστός σύντροφος θα σας σταθεί με τον κατάλληλο, κάθε φορά, τρόπο αρκεί εσείς να μην είσαστε υπερβολική και φτάσετε τα πράγματα στα άκρα.

Τα κοριτσάκια θεωρούν υποχρέωσή σου να πληρώσεις τον λογαριασμό. Οι γυναίκες είναι οικονομικά ανεξάρτητες, έχουν δεν έχουν θα πληρώσουν το καφέ σου.Το αντρικό κέρασμα έχει πάντοτε μία αίγλη που είναι η πλέον απαραίτητη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι γυναίκες πρέπει να το θεωρούν δεδομένο και να στραβώνουν κιόλας κάθε φορά που κάτι τέτοιο δε γίνεται γιατί αυτό σε πάει σε άλλο επίπεδο πρόστυχο και κρίνεται ανάλογα από τους σοβαρούς άντρες, οπότε μην πείτε γιατί τον χάσατε.

Τα κοριτσάκια περιμένουν πως και πως να γράψουν «Σε σχέση» στο Facebook. Οι σοβαρές γυναίκες ξεχνούν πως έχουν Facebook. Μία γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας, θα έχει λογαριασμό στο Facebook. Όταν όμως, ξέρει ποια είναι και τι ζητάει από την ζωή της τότε δεν υπάρχει περίπτωση να του αφιερώνει όλη την ημέρα ανανεώνοντας το status ανάλογα με το τι βρακί φοράει και να βγάζει προκλητικές φωτογραφίες στο instagram, η να ανεβάζει βαθυστόχαστα αποφθέγματα. Όσο λιγότερα posts, τόσο μεγαλύτερη ωριμότητα. Να που όλα μετριούνται σε αυτή τη ζωή.

Τα κοριτσάκια τονίζουν πως ξέρουν τα πάντα. Οι σοβαρές γυναίκες γνωρίζουν πως δεν ξέρουν …τίποτα. Στην εποχή μας, είναι αδύνατο να ξέρεις τα πάντα και να έχεις άποψη για όλα. Παράλληλα όμως, έχεις πρόσβαση σχεδόν σε κάθε πληροφορία που ζητάς. Για αυτό, την επόμενη φορά που θα βγεις έξω με παρέα, φρόντισε να μην αραδιάσεις 10 μπούρδες για να δείξεις ότι κάτι ξέρεις αλλά να καθίσεις κάτω και να ακούσεις αυτά που λέγονται κερδίζοντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο. Όχι τις εντυπώσεις αλλά την πραγματικότητα…

Με λίγα λόγια όταν ψάχνεις γκόμενο για υποχείριο τότε είσαι άξια της μοίρας σου. Στη δύσκολη στιγμή ξέρεις τι θα γυρίσει να σου πει; Δεν μου κάνεις θέλω μια πραγματική γυναίκα δίπλα σου.

Τελικά, πόσοι από εσάς είστε τυχεροί κι έχετε (ή είχατε έστω) μια πραγματική γυναίκα δίπλα σας;

Να ξέρετε ότι αυτές που θέλουν οπωσδήποτε έναν άντρα στην ζωή τους να καλύπτει τα κενά τους, ο άντρας γίνεται αυτόματα θύμα αυτής της γυναίκας για μια ζωή, σας αγαπάμε για να μας προσέχετε.

Νάντια


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου