Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019

Έρευνα για το "χασισοπάρτι" στο Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑΟι δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου σε εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε, περί "χασισοκαπνού στο Μαξίμου", προκάλεσε την δικαιολογημένη έρευνα της Δικαιοσύνης.

Προκαταρκτική εξέταση, με αφορμή τις δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου περί χασισοκαπνού στο Μαξίμου" ξεκίνησε η Δικαιοσύνη. Ο βουλευτής της ΝΔ, ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε, τον περασμένο Ιούλιο στον ΣΚΑΪ, ότι στο Μαξίμου κάπνιζαν χασίς και ήδη έχει κληθεί να καταθέσει αστυνομικός, υπεύθυνος επί ΣΥΡΙΖΑ για το Μαξίμου, σε πταισματοδίκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλημένος, σε πλήρη πανικό και παγωμένος από τις αποκαλύψεις έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση :

“Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την «κανονικότητα».

Πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου».

Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis.

Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια”.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου