Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Η ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται! Έβαλαν τον Κατρούγκαλο να διαψεύσει ότι ήταν έτοιμοι να τυπώσουν δραχμές




Έβαλαν τον ακατάλληλο Κατρούγκαλο να απάντηση στις αποκαλύψεις που έκανε ο Γιάννης Στουρνάρας, για την προσπάθεια της κυβέρνησης Τσίπρα να τυπώσει δραχμές στην Ρωσία, το καλοκαίρι του 2015, και ξεφτιλίστηκε περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Απάντηση για να γελάς και χωρίς καμία σοβαρότητα έδωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ δείχνοντας τον πανικό που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για τις αθλιότητες του σε βάρος της Ελλάδας.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, όπως και ο Νίκος Βούτσης, προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα και κάνοντας τα χειρότερα να διαψεύσει την πληροφορία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Λέτε να μείναμε στην Ευρώπη γιατί τελείωσε το μελάνι στα ρωσικά τυπογραφεία;», και πρόσθεσε για να γελάει ο κόσμο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντοτε υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη.

Η αποκάλυψη για την απόπειρα εκτύπωσης δραχμών στην Ρωσία, δεν ήταν μια πληροφορία του Γιάννη Στουρνάρα, τις αποκαλύψεις έκανε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ σε Γάλλους δημοσιογράφους, στο βιβλίο «Ένας πρόεδρος δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο…» («Un président ne devrait pas dire ça...», εκδόσεις Stock, 2016), όπου ο κ. Ολάντ αφηγούνταν αυτά που του είχε πει τηλεφωνικά, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο οποίος τον είχε ενημερώσει για το ελληνική αίτημα καθώς και για τον δισταγμό του να κάνει κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο τις σχέσεις της Μόσχας με την Ενωμένη Ευρώπη. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας δεν θα έκανε αποκαλύψεις που εμπλέκουν τον νυν πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με «φαντασιοπληξίες» από το μυαλό του. Αλλωστε η αφήγηση δεν έχει διαψευστεί ούτε από τον κ. Ολάντ ούτε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Με λίγα λόγια η ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑ ευτυχώς που δεν μας πήγε στα τάρταρα με την ακροαριστερή ανικανότητα της.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου