Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019

Οι ακροαριστεροί Πολάκης - Τζανακόπουλος επιτέθηκαν λεκτικά στον ΓεωργιάδηΔεν αντέχει η ακροαριστερά να μην τραμπουκίσει και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία όπως έκανε η Χρυσή Αυγή στην βουλή.

Οι εκφραστές της ακροαριστεράς Πολάκης - Τζανακόπουλος με σκληρές εκφράσεις και ύβρεις, επιτέθηκαν κατά του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή για την κόντρα, ήταν μια αναφορά του κ. Πολάκη κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο οποίος απευθυνόμενος προς την κυβερνητική πλειοψηφία, υπογράμμισε: «Μη λέτε πολλά ότι μπήκαν στο αρχείο [οι φάκελοι των εμπλεκόμενων]. Στο αρχείο είχε μπει και η υπόθεση Τσοχατζόπουλου και μετά βρέθηκε στη φυλακή. Θα έρθει και τρίτος γύρος».

Ο Γεωργιάδης απάντησε: «Κάνατε εξεταστική για την Υγεία. Όμως είστε η πρώτη πλειοψηφία που το πόρισμά σας στην εξεταστική ντραπήκατε να το φέρετε στην Ολομέλεια. Γιατί δεν είχε μέσα απολύτως τίποτα Το ζήτημα δεν είναι τι λέει ο καθένας αλλά τι αποδεικνύεται. Εμένα με έψαξε 2 χρόνια η εισαγγελέας διαφθοράς, βλέπετε κάτι εναντίον μου; Η αρχειοθέτηση δεν φτάνει θέλουμε στάμπα από τον δικαστή Πολάκη.  Πιο πιθανό να πάτε εσείς στον εισαγγελέα όχι εγώ. Θα ερωτηθούν οι ψευδομάρτυρες αν τους ξέρατε πράγματι και αν το κάνατε είστε και σεις για το αδίκημα περί αλλοίωσης του πολιτεύματος και ισόβιας κάθειρξης».

Με τον Πολάκη να κάνει τον άντρα και να λέει: «Τον βλέπω και τρέμω λέει! Εγώ αυτόν! Έλεος!  Ακούστε κ. Γεωργιάδη το ότι γίνανε 2 φορές εκλογές το 2015 δε σημαίνει ότι δεν υπογράψατε την απόφαση για το Lucentis. Αντί να το τιμολογήσετε 560 ευρώ, το τιμολογήσατε 860. Αυτό σημαίνει σπατάλη για το Δημόσιο σε φάρμακο 25 εκατ. ευρώ. (…) Όταν ξεκίναγε η κουβέντα έκανες χειρονομίες του στυλ τώρα ήρθε η σειρά μου και θα δεις. Τέτοιους ακροδεξιούς λοιπόν τους τρώμε πέντε - πέντε για πρωινό».

Ο Γεωργιάδης υπογράμμισε: «Μετά από 4,5 χρόνια στο υπουργείο Υγείας και τόσες έρευνες εναντίον μου, ο κ. Πολάκης δεν έχει μάθει ότι το Lucentis τιμολογήθηκε το Νοέμβριο του 2014 και γω είχα φύγει από το υπουργείο Υγείας. Πάλι ψέματα λέτε γιατί είστε ψεύτες».

Για να πεταχτεί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακόπουλος και να δείξει την ποιότητα του λέγοντας στον Γεωργιάδη: «Άντε ρε κ@@όπαιδο».


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου