Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η έκρηξη σε κλαμπ στο Γκάζι! Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη


Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη σε κλαμπ στην οδό Πειραιώς στο Γκάζι φέρνει στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο του Open. Η έκρηξη έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου και οι κινήσεις των εμπρηστών καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί, αφού την ώρα της έκρηξης η κίνηση των οχημάτων στην Πειραιώς διεξαγόταν κανονικά. Όπως βλέπετε οι δράστες έφτασαν σε σημείο με μηχανή.

Ο συνοδηγός κατέβηκε, άφησε την εκρηκτική ύλη και μετά ανέβηκε στη μηχανή και μαζί με τον συνεργό του έγιναν «καπνός». Λίγη ώρα αργότερα, πραγματοποιήθηκε η έκρηξη ενώ έξω από το κατάστημα περνούσε εκείνη τη στιγμή μία κοπέλα.


Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από πέντε κιλά δυναμίτη και βραδύκαυστο φυτίλι. Στο μεταξύ, οργάνωση του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη.

Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, εξετάζουν με επιφυλακτικότητα αυτή την ανάληψη, ενώ συνεχίζουν να αναζητούν τους δράστες.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου