Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Δυσαρέσκεια Χρυσοχοΐδη για την εγκληματικότητα! Εάν δεν αλλάξει υπουργέ ο ποινικός κώδικας δεν θα μειωθεί το έγκλημα



Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δικαίως έδειξε την έντονη δυσαρέσκεια του εχθές κατά την σύσκεψη για την εγκληματικότητα.

Είναι γεγονός ότι η εγκληματικότητα του δρόμου δεν έχει καταπολεμηθεί στο βαθμό που έχει ζητήσει ενώ οι επιτελείς της αστυνομίας του παρουσίασαν ένα νέο επιχειρησιακό σχέδιο το οποίο, όπως υποστήριξαν, θα φέρει τα αποτελέσματα που περιμένουν.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης θέλει να μειώσει κατά 25% την εγκληματικότητα σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις, αλλά δεν είναι μόνο θέμα αστυνόμευσης η μείωση της, είναι και θέμα αυστηροποίησης του ποινικού κώδικα για τα εγκλήματα της καθημερινότητας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να ευνοήσει κακοποιούς συντρόφους με τον νέο ποινικό κώδικα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, χωρίς καμία ηθική σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών.

Έτσι με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ , το έγκλημα γιγαντώθηκε περισσότερο αφού οι ποινές που αντιμετωπίζουν οι κακοποιοί είναι χάδι και δεν τους φοβίζει τίποτα και κανένας.

Στόχος του υπουργείου είναι οι πολίτες να αισθάνονται ασφάλεια όταν βρίσκονται στο δρόμο ενώ στα ΜΜΜ να μην νιώθουν ότι απειλούνται από τις συμμορίες του δρόμου που αρπάζουν ακόμα και μέρα – μεσημέρι πορτοφόλια και κινητά από πολίτες.

Για να γίνει αυτό κύριε Υπουργέ θα πρέπει να πιέσετε, να αλλάξει σύντομα και άμεσα ο ποινικός κώδικας με αυστηρότερες ποινές, για να το σκέφτονται δύο φορές όσοι θέλουν να διαπράξουν έγκλημα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου