Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Έλεγχοι της αστυνομίας σε κινηματογράφους για την παρουσία ανηλίκων στην ταινία Τζόκερ ; Μάρτυρες διαψεύδουν



Μάρτυρες διαψεύδουν την "έφοδο" της αστυνομίας στους κινηματογράφους και μιλάνε για κατασκευασμένα fake news.

Το δεύτερο περιστατικό ελέγχου της αστυνομίας σημειώθηκε όπως περιγράφετε σε κινηματογράφο της οδού Πατησίων με την ταινία Joker, το Σάββατο.

Το πρώτο αφορά γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει πως ανήλικοι παρακολουθούσαν την ταινία, που είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 18 ετών, σε κινηματογράφο στο Μαρούσι και ζήτησε παρέμβασή της.

Η καταγγέλλουσα δήλωσε όπως αναφέρεται σε site, πως είναι υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού και περίμενε στο σημείο μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί. Και στα δύο περιστατικά το υπουργείο πολιτισμού δεν έχει απολύτως καμία ανάμιξη.

Υπέδειξε στους ένστολους την αίθουσα στην οποία προβαλλόταν η ταινία, αλλά και τους ανήλικους που την παρακολουθούσαν, και εκείνοι προχώρησαν στη σύλληψη του υπευθύνου του κινηματογράφου, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν, μάλιστα, τους γονείς των ανηλίκων να έρθουν και να τους παραλάβουν από τον κινηματογράφο στο Μαρούσι.

Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από εισαγγελική εντολή, ενώ ο δικαστικός λειτουργός ζήτησε να του μεταβιβαστεί η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το άτομο που κάλεσε σήμερα την αστυνομία δεν είναι το ίδιο με το άτομο που κάλεσε την αστυνομία στο πρώτο περιστατικό.

Το περιστατικό στα Πατήσια, είναι το δεύτερο που σημειώθηκε εντός του Σαββατοκύριακου.

Με επιφύλαξη των όσων αναφέρουμε γιατί δεν φαίνεται να έχει συμβεί τέτοιου είδους ενέργειες από την αστυνομία.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου