Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Σοκ στο Μεξικό: Έδεσαν και έσερναν με αυτοκίνητο δήμαρχο γιατί δεν έφτιαξε έναν δρόμο




Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Σάντα Ρίτα, στο νότιο Μεξικό, όταν ένα εξαγριωμένο πλήθος εισέβαλε στο δημαρχιακό μέγαρο,  άρπαξε τον δήμαρχο τον έδεσε και τον έσυρε στους δρόμους πίσω από αυτοκίνητο!

Αυτός ήταν ο  τρόπος που επέλεξαν κάποιοι εξαγριωμένοι αγρότες προκειμένου να αναγκάσουν τον δήμαρχο να υλοποιήσει την προεκλογική του δέσμευσή και αφορούσε την επισκευή σε έναν δρόμο.

Όπως αναφέρει το BBC, μία ομάδα ανδρών μπήκε στο δημαρχείο και πήρε κυριολεκτικά σηκωτό τον δήμαρχο Χόρχε Λουίς Εσκαντόν Ερνάντεζ και αφού του έδεσαν με σχοινί τα χέρια, στη συνέχεια τον έσυραν τραβώντας τον αυτοκίνητο στους δρόμους.

Αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία στήθηκε μια επιχείρηση από δεκάδες αστυνομικούς προκειμένου να πάρουν τον δήμαρχο από τα χέρια των αγροτών και να τον σώσουν από το βασανιστήριο αυτό. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης έγιναν συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και των ανδρών που είχαν αρπάξει τον δήμαρχο και πραγματοποιήθηκαν 11 συλλήψεις ενώ όπως αναφέρει το BBC ο δήμαρχος, που δεν τραυματίστηκε σοβαρά σύμφωνα και θα κάνει μήνυση για απαγωγή και απόπειρα ανθρωποκτονίας.



ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου