Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Όταν δεν έχεις αξιοπρέπεια! O Θεοχαρόπουλος διορίστηκε μετακλητός και βρίζει τους μετακλητούς Μητσοτάκη




Ένα αποτυχημένος πρώην πρόεδρος,της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, και αποτυχημένος φυτευτός για υπουργός ΣΥΡΙΖΑ, έχει διοριστεί ως μετακλητός στον ΣΥΡΙΖΑ και φωνάζει ο αναξιοπρεπέστατος για τους μετακλητούς στην Νέα Δημοκρατία.

Ο Θεοχαρόπουλος απέτυχε να εκλεγεί στις εκλογές της 7ης Ιουλίου... αλλά κανείς δεν χάνεται και από δήμαρχος έγινε κλητήρας. 

Η αθλιότητα του ανθρώπου όμως είναι ότι αφού διαθέτει πλέον την ιδιότητα του μετακλητού, ξεφτίλα δηλαδή για πρώην πρόεδρο κόμματος έστω και της ΔΗΜΑΡ τίποτα δηλαδή, κατήγγειλε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι έκανε «τρομερή αύξηση μετακλητών και κόστους στο επιτελικό κράτος»!

Ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε προκλητικά «Η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού αυτή τη στιγμή με το επιτελικό κράτος έχει μία τρομερή αύξηση μετακλητών σήμερα, από την παρούσα κυβέρνηση. Αντί για επιτελικό κράτος, η σημερινή κυβέρνηση δημιουργεί ένα υπερσυγκεντρωτικό, γύρω από τον πρωθυπουργό- μονάρχη, κράτος και ταυτόχρονα θέλει να κάνει κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση. Και αυτό είναι ακατανόητο», αυτά είπε ο μετακλητός Θανάσης Θεοχαρόπουλος δείχνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μαζέψει ότι να'ναι για στελέχη του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου