Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Έγκλημα στην Φλώρινα με μαζικές δηλητηριάσης σκύλων



Έγκλημα με την μαζική δηλητηρίαση σκύλων στη Φλώρινα από αδίστακτα κτήνη δολοφόνους κατήγγειλε μέσω ανάρτησης της στο Facebook, η μη κυβερνητική περιβαλλοντική οργάνωση για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος, «Αρκτούρος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνολικά 26 σκυλιά δολοφονήθηκαν από κτήνη του τους έδωσαν πολύ ισχυρό δηλητήριο στις περιοχές Σκλήθρος, Αετός, και Νυμφαίο πριν από λίγες μέρες ενώ οι προσπάθειες που έγιναν για να σωθούν τα άτυχα ζώα δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. 

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ - ARCTUROS
2 ώρες πριν
Απίστευτης έκτασης μαζική δηλητηρίαση σκύλων στο Σκλήθρο, τον Αετό και το Νυμφαίο Φλώρινας σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Συνολικά 26 σκυλιά, τα περισσότερα κτηνοτρόφων, βρήκαν φρικτό θάνατο από πολύ ισχυρό δηλητήριο! Δυστυχώς οι προσπάθειες που έγιναν για να σωθούν τα σκυλιά δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Elliniki Ornithologiki Etaireia ανίχνευσε την περιοχή σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα δολώματα ή αλλά νεκρά ζώα. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ καταδικάζει απερίφραστα την πρακτική της φόλας από την οποία χάνονται μαζικά οικόσιτα αλλά και άγρια ζώα, ενώ θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές.
Η εικόνα ίσως περιέχει: σκύλος και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: σκύλος και υπαίθριες δραστηριότητες




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου