Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Το μυαλό ενός Συριζαίου : Σάκης Παπαδόπουλος: Το να πιέστηκε Εισαγγελέας από Υπουργό δεν είναι ποινικό αδίκημα



Δεν έχουν τέλος οι δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ξεφτιλίζονται και αποδεικνύουν το πόσο επικίνδυνοι και ακατάλληλοι ήταν να κυβερνήσουν την χώρα.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Αταίριαστοι", εμφανίστηκε παίρνοντας σειρά για να ξεφτιλιστεί και να προκαλέσει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, ερωτώμενος για την υπόθεση Novartis, τις καταγγελίες Ράικου και την εμπλοκή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, είπε χωρίς ίχνος ντροπής. 

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Παπαγγελόπουλο και να μην τον παραπέμψει, γιατί, όπως ο ίδιος δηλώνει, δεν είναι ποινικό αδίκημα το να συζητάς με κάποιους εισαγγελείς και να λες πως "η γνώμη μου είναι αυτή". 

 Η ξεφτίλα συνεχίστηκε λέγοντας "Καθοδήγηση της Δικαιοσύνης από υπουργούς δεν μπορεί να γίνει". "Η κα Ράικου λέει "Με έπαιρνε τηλέφωνο και με πίεζε". Το να πιέστηκε δεν είναι ποινικό αδίκημα". 

 Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το κατά πόσο είναι κανονικό αυτό, δηλαδή να παίρνει ο υπουργός Δικαιοσύνης τηλέφωνο τον εισαγγελέα και να λέει: "Στείλτους και θα κανονίσω εγώ τα υπόλοιπα", ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: "Αν επέβαλε την άποψή του, αυτό είναι αδίκημα". 

 Στις αντιδράσεις που ξεκίνησαν εκείνη την ώρα για τις παραπάνω δηλώσεις, ο κ. Παπαδόπουλος είπε: "Κατάχρηση εξουσίας θα ήταν όταν θα έλεγε σου εντέλω αυτά τα πρόσωπα να τα πηγαίνεις για ποινική διερεύνηση. Αυτό θα ήταν αδίκημα".

 Παρακολουθήστε την ξεφτίλα Παπαδόπουλου: 




Με πληροφορίες από την  omadaalithias.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου