Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Εάν δεν αλλάξει ο ποινικός κώδικας επιθέσεις όπως στην Ν.Δ. της Πεύκης θα γίνονται συνέχεια


Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι εάν δεν αλλάζει ο ποινικός κώδικας χάρη σε ποινικούς συντρόφους ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο, η εγκληματικότηα θα πορεύεται ως έχει χωρίς κανένα φόβο για τιμωρία.

«Η δεύτερη επίθεση σε γραφεία της ΝΔ μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά στην Πεύκη, συνιστά συνεχιζόμενη επίθεση εις βάρος της Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ και γνωρίζει ότι η ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ φταίει για αυτό ειδικά με τους νόμους έγκλημα για να ευνοήσει κακοποιούς και τρομοκράτες συντρόφους.

«Ας αντιληφθούν όλοι ότι τέτοιες επιθέσεις δεν μας πτοούν και η ΝΔ θα συνεχίσει αταλάντευτα να δίνει τη μάχη της Ασφαλείας των πολιτών, η οποία είναι ουσιαστικό συστατικό μιας δημοκρατικής πολιτείας» αναφέρει μεταξύ άλλων η ΝΔ.

3:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός στο ισόγειο πενταόροφης πολυκατοικίας, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Πεύκης – Λυκόβρυσης, στη λεωφόρο Δημοκρατίας 47. Από την έκρηξη εκδηλώθηκε φωτιά στο ισόγειο του κτιρίου, την οποία κατάφεραν και έσβησαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας, ενώ έσπασαν τα τζάμια.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου