Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ποιος υπολογίζει ρε τον Πολάκη; Εμφανίστηκε ο Νεάντερταλ να τα βάλει με τον Τσακαλώτο για ΕΡΤ



Ποιος περίμενε κάτι διαφορετικό από τον Πολάκη; Ο γνωστός προκλητικός ακροαριστερός Συριζαίος παίρνει ευθέως το μέρος των Ακριβοπούλου - Καψώχα και κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι καλλιεργεί την εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο λόγος για την πρώην καθεστωτική ΕΡΤ, που επί ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσαν δημοσιογράφοι φερέφωνα της κυβέρνησης και δέχτηκαν την κριτική του Ευκλείδη Τσακαλώτου με αποτέλεσμα να θιχτούν τα πρώτα φερέφωνα Ακριβοπούλου και Καψώχας και αν διαμαρτυρηθούν με αναρτήσεις τους.

Η κριτική Τσακαλώτου δεν άρεσε ούτε στον Πολάκη που πήρε (δεν περίμενε κανένας κάτι διαφορετικό) και παίρνει ευθέως το μέρος των δύο δημοσιογράφων, κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι καλλιεργεί την εσωστρέφεια και με δημοκρατικό τρόπο ζητά από τους συντρόφους τους να ...κόψουν(!) την κριτική για το ύφος της δημόσιας τηλεόρασης επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Απευθυνόμενος μάλιστα στους θιγόμενους δημοσιογράφους ο Παύλος Πολάκης τους διαβεβαιώνει ότι την επόμενη φορά όλα θα είναι διαφορετικά κάνοντας τους Έλληνες να γελάνε.

Επόμενη φορά Πολάκη δεν θα υπάρξει αυτό είναι σίγουρο γιατί ο Έλληνας θέλει πλέον σοβαρότητα όχι ανεξέλεγκτους ακροαριστερούς Νεάτερνταλ και καθεστωτικά ακροαριστερά φερέφωνα με μονόπλευρη ενημέρωση.

Παυλος Πολακης
την Παρασκευή
Κοφτε το για την ΕΡΤ!!! Κάποιοι σφίγγουμε τα δόντια για να μη μιλήσουμε δημόσια ! Θα μιλήσουμε εκεί που πρεπει και θα πράξουμε αυτά που πρεπει!! ΤΕΛΟΣ .
Δε θέλω σχόλια ,που αναπαράγουν την επιθυμητή απο κάποιους κλαψουροσυζητηση εσωστρέφειας.Ο εχθρός ειναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν!!!
ΥΓ Κατερινα και Σωτήρη ευχαριστούμε για αυτά που προσφέρατε και βέβαια πληρώσατε.....Η επόμενη φορά θα ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ .....


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου