Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Ρε πλάκες με αυτόν τον Ραγκούση! Λέει κάτι για να πει και ας ξεφτιλιστεί



Δεν εντάσσεσαι στον ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν έχει μυαλό Συριζαίου και δεν μπορείς να ξεφτιλιστείς εύκολα, και ο Ραγκούσης το έχει και μάλιστα συναγωνίζεται επάξια στην ξεφτίλα παλιούς συντρόφους στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλάμε για τον πρώην Πασόκο και πλέον ακατάλληλο τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση.

Τι να πώ για να δικαιολογήσω την ύπαρξη μου είπε ο Ραγκούσης και βρήκε να κάνει κριτική στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί δεν έχει τεθεί σε λειτουργία ο ευρωπαϊκός τηλεφωνικός αριθμός έκτακτης ανάγκης «112» για τις πυρκαγιές που εκδηλώνονται.

«Μόλις ξεκίνησε τη θητεία του ο κ. Μητσοτάκης έκρινε απαραίτητο να ανεβάσει την επικοινωνιακή παράσταση "εμένα με λένε Κυριάκο Μητσοτάκη, γι' αυτό η ενδιάμεση λύση για το 112 θα λειτουργήσει το αργότερο σε 1 μήνα". Σχεδόν 2 μήνες μετά, στις πυρκαγιές που εκδηλώνονται, το 112 απλώς δεν υπάρχει. Ούτε ενδιάμεσο, ούτε καν ενδιάμεσο του ενδιάμεσου», σημειώνει, σε δήλωσή του, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρει ο κ. Ραγκούσης, «το μόνο που πλέον υπάρχει είναι δημόσιες αλληλοκατηγορίες υπουργών, στην προσπάθειά τους να φορτώσουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη για το κυβερνητικό φιάσκο με το 112». «Ατυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, η μη λειτουργία του 112 δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μία ακόμη θλιβερή τροπολογία όπως έκανε στην περίπτωση της ΕΥΠ», προσθέτει για να είχαμε να λέγαμε.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου