Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Σάλος στη Ρόδο για τον 47χρονο που προσέγγισε σεξουαλικά μέσω του Instagram 13χρονο αγόρι!



Ποινή φυλάκισης 4 ετών και χρηματική ποινή ύψους 1.500 ευρώ επέβαλε το απόγευμα της Παρασκευής το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 47χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετά από καταγγελία ενός 32χρονου, υπηκόου Αλβανίας, πατέρα 13χρονου αγοριού, το οποίο είχε προσεγγίσει με άσεμνες προτάσεις και επεδίωκε να ασελγήσει σε βάρος του.

Ο 47χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές και είχε σχηματιστεί εις βάρος του ανάλογη δικογραφία από το ΑΤ Αρχαγγέλου, τον τελευταίο ένα μήνα ξεκίνησε να συνομιλεί με το 13χρονο αγόρι μέσω της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

Μέσω ιδιωτικής διαδικτυακής συνομιλίας προέβαινε σε ασελγείς προτάσεις στο παιδί και επεδίωξε να συναντηθεί μαζί του. Την 26η Σεπτεμβρίου 2019 έκλεισε ραντεβού με το ανήλικο αγόρι σε γνωστό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.

Ο πατέρας του παιδιού, παριστάνοντας το αγόρι, συνέχισε τις συνομιλίες μαζί του και εμφανίστηκε στο ραντεβού περί ώραν 20.00.

Ο δράστης προσήλθε στο σημείο, δεν βρήκε το αγόρι και όταν είδε τον πατέρα του τράπηκε σε φυγή.

Η δραστηριότητα του 47χρονου καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που μετά από έρευνα τον εντόπισε και τον συνέλαβε.

Απολογούμενος αποδέχτηκε εν μέρει τα όσα του αποδίδονται. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.


Πηγή: dimokratiki.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου