Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Ο δικηγόρος έλεγε πως ήταν νονός της 11χρονης μαθήτριας και την βίαζε




Συγκλονιστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στην υπόθεση κακοποίησης της 11χρονης στη Φθιώτιδα από 71χρονο γνωστό δικηγόρο.

Ο δικηγόρος, ο οποίος κατηγορείται ότι επί δύο χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά 11χρονη μαθήτρια στη Φθιώτιδα, εμφανιζόταν ως νονός της μικρής. Σύμφωνα με τους γείτονες έκανε βόλτες με την 11χρονη στο παραλιακό μέρος όπου έχει το εξοχικό του σπίτι, εκεί που εργαζόταν και ως κηπουρός ο πατέρας της 11χρονης.

Ο δικηγόρος σύστηνε σε όλους την 11χρονη ως βαφτιστήρα του και έτσι απέφευγε να εγείρει υποψίες, συνεχίζοντας όλον αυτό τον καιρό τη δράση του. Την ίδια στιγμή, η μικρή μαθήτρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Το 11χρονο κορίτσι, έκρυβε στο δωμάτιό της ιδιόχειρες σημειώσεις για τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του γνωστού δικηγόρου. Τα χαρτάκια στα οποία περιέγραφε τον εφιάλτη τα έκρυβε σε διάφορα σημεία του δωματίου της.

Σε κάποια από αυτά η 11χρονη εξέφραζε την επιθυμία να πεθάνει (!), δείγμα του βασανιστηρίου που περνούσε από τον δικηγόρο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου