Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Το ανέκδοτο της εβδομάδας: H Μαρία Δαμανάκη για Πρόεδρος της Δημοκρατίας;



Μόνο για πρωταπριλιάτικο αστείο μπορείς να το ακούσεις γιατί μόνο τότε μπορείς να γελάσεις χωρίς να εκνευριστείς.

Η τελειωμένη που δεν την θέλει ούτε η αριστερά πλέον Μαρία Δαμανάκη ακούγεται για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε περίπτωση που αυτός δεν είναι εκ νέου ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες των “Παιχνιδιών Εξουσίας”, άρχισε να συζητείται τυχόν υποψηφιότητα της Μαρίας Δαμανάκη και γελάει ο κόσμος με όποιον τόλμησε να το σκεφτεί.

Η Μαρία Δαμανάκη, ώς "γνήσια αριστερή" που σήμερα εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ολοκλήρωσε η θητεία της ως Επιτρόπου, θητεία στη διάρκεια της οποίας έχει δημιουργήσει ένα θετικό όνομα στις Βρυξέλλες που δεν της επιτρέπει βέβαια να γίνει πρόεδρος της δημοκρατίας!! ΕΛΕΟΣ!!!! Η ίδια υπήρξε Πρόεδρος του ενιαίου Συνασπισμού μετά το Χαρίλαο Φλωράκη, αλλά εν συνεχεία υπήρξε βουλευτής Επικρατείας στο ΠΑΣΟΚ επί Γιώργου Παπανδρέου και προηγουμένως υποψήφια Δήμαρχος Αθηναίων με τη στήριξη και του Κώστα Σημίτη. 

Στη ΝΔ, βέβαια, η Μαρία Δαμανάκη έχει λίγους υποστηρικτές, με “φανατικότερο”- σύμφωνα με τις πληροφορίες τον Στέφανο Μάνο και αυτό δεν είναι δείγμα που θα επέτρεπε σε κάποιον να ελπίζει.

Περιμένουμε τι άλλο θα ακούσουμε!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου