Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Πόση ξεφτίλα ρε Βαρουφάκη δεν ντρέπεσαι; Για capital controls φταίει η τότε αντιπολίτευση



Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα του Βαρουφάκη και όλων των παρταλιών που είχε μαζέψει και συνεχίζει να μαζεύει στο κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας.

Αντί ο Βαρουφάκης να είναι απολογούμενος για τα εγκλήματα του στην οικονομία βγαίνει και προσπαθεί να καλύψει τα εγκλήματα του ρίχνοντας τις ευθύνες σε άλλους που δεν είχαν καμία σχέση.

Ο Γιάνης (με ένα ν όνομα που δεν υπάρχει παγκοσμίως) Βαρουφάκης επιχείρησε να απαντήσει για το έγκλημα το δικό τους και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τους κεφαλαιακούς περιορισμούς που επέβαλε ως Υπουργός Οικονομικών,  απέδωσε τις ευθύνες χωρίς ίχνος ντροπής και αξιοπρέπειας στην… αντιπολίτευση, στους Ευρωπαίους ηγέτες και στην Κεντρική Τράπεζα.

Ο επικίνδυνος προειδοποίησε μάλιστα  ότι έρχεται νέα μεγάλη ύφεση αδιαφορώντας για την ηλιθιότητα που λέει και την ζημιά που κάνει «Κατανοώ την ανάγκη του υπουργού Οικονομικών και του πρωθυπουργού να μιλούν για πράγματα που τους πονούν και θέλουν να επικοινωνήσουν. Και εμείς έχουμε ανάγκη να μιλήσουμε για τα capital controls και για οικονομική λαίλαπα που έρχεται και δεν βλέπετε», και κατηγόρησε μάλιστα άθλια την κυβέρνηση ότι δεν έχει προετοιμαστεί για αυτό που φαντάζεται ότι θα γίνει ο επικίνδυνος Βαρουφάκης : «Είστε τόσο προετοιμασμένοι όσο και ο Αλαγοσκούφης το 2008», είπε χωρίς ίχνος  ντροπής και αξιοπρέπειας ο Γιάνης με ένα ν.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου