Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Άλλη τραγική φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ! Καφαντάρη: Ο Χατζηδάκης μιλάει μόνο για τη ΔΕΗ και όχι για τον Αμαζόνιο



Θα ήταν για γέλια εάν τα έλεγε σε μια παρέα και δεν το έκανε δήλωση, αλλά τώρα είναι σοβαρά τα πράγματα και δείχνει την κατάντια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Με μία δήλωση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρώτρια τομεάρχης Περιβάλλοντος Χαρά Καφαντάρη, εγκαλεί τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη για την τεράστια οικολογική καταστροφή που συντελείται στον Αμαζόνιο και του λέει να μην μιλάει για τα χάλια που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην ΔΕΗ και σε ότι ασχολήθηκε! 

 "Ο υπουργός περιβάλλοντος κ. Χατζηδάκης, λαλίστατος κατά τα άλλα, προχωρεί σε συνεχείς δηλώσεις για τη ΔΕΗ, τη Φυλή το Ελληνικό ακόμα και το πάρκο Τρίτση, αλλά δεν είδαμε όμως κάποια ανακοίνωσή του για την τεράστια οικολογική καταστροφή που συντελείται", αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δεν ντρέπεται για τις δηλώσεις της θεωρώντας ότι η ΔΕΗ, η Φυλή, το Ελληνικό και το πάρκο Τρίτση είναι υποδεέστερα για την Ελλάδα και τους Έλληνες!!!

Φυσικά και δεν θα αναφέρουμε όλες τις δηλώσεις της γιατί θα ήταν ντροπή μας να δημοσιεύσουμε όσα λέει η Χαρά Καφαντάρη γιατί απλά δεν ξέρει και η ίδια γιατί τα είπε.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου