Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Μην σου τύχει! Όταν λέμε άτυχος αλλά εάν ήθελε ο καπετάνιος και ο Ύπαρχος!!



Όλα είναι θέμα χρόνου, αλλά λόγω των ημερών και της κατάστασης που επικρατεί στους δρόμους στον Πειραιά λίγη ανοχή και αφού ο καταπέλτης είχε κατέβει δεν θα έβλαπτε κανένα ειδικά όταν ο λιμενικός ήταν μπροστά.

Ο λόγος για έναν νεαρό επιβάτη που έχασε για κλάσματα δευτερολέπτου το πλοίο στο οποίο θα επιβιβαζόταν ώστε να αρχίσει τις διακοπές του στα νησιά του Αιγαίου.

Ο επιβάτης έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά με καθυστέρηση 10 λεπτών όμως το πλοίο ήταν στο λιμάνι διότι είχε επιστρέψει εκτάκτως ώστε να παραλάβει τέσσερις άλλους επιβάτες που επίσης είχαν φτάσει με καθυστέρηση είχε κατεβάσει καταπέλτη και δεν θα έκανε καμία υπέρβαση για ένα ακόμα που ήταν στο λιμάνι μπροστά στον καταπέλτη.

Αποβιβάστηκε από το ταξί, έβγαλε την αποσκευή του όμως την στιγμή που ετοιμαζόταν να πατήσει στον καταπέλτη αυτός άρχισε να ανεβαίνει, ουσιαστικά εμποδίζοντάς τον να επιβιβαστεί και ενώ τον έβλεπε ο ύπαρχος του καραβιού.

Το σκηνικό καταγράφηκε από κάμερα του ΣΚΑΪ.

Ο επιβάτης παρακάλεσε το πλήρωμα, φωνάζοντας πως υποχρεώθηκε να πάρει ταξί και αντιμετώπισε κίνηση στον δρόμο, όμως του απάντησαν πως το πλοίο ήδη είχε επιστρέψει μία φορά στο λιμάνι και δεν μπορούσε να επιστρέψει εκ νέου, αλλά ο καταπέλτης ήταν κάτω και η δικαιολογία του πληρώματος ήταν άδικη και άκυρη.

Δείτε το video :






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου